Easy Landing Tokyo

Ontspannen aankomen in Japan

Ontspannen aankomen in Japan

Easy Landing Tokyo

Je eerste kennismaking met Japan is meestal het Easy Landing blok van OutSight. Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale organisatie die je op weg helpt op het vliegveld. Je reist per luxe bus naar het hotel in het centrum van Tokyo. In dit blok zit de transfer per bus van het vliegveld naar het hotel en de eerste twee overnachtingen.

Je kunt zelf de rest van je reis invullen door een keuze te maken uit één of meerdere van de volgende bouwstenen en deze in te passen in de voor jou gunstigste volgorde. Zo bepaal je zelf de lengte en invulling van je reis.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op vliegveld Tokyo, per bus naar het hotel

Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale organisatie die je op weg helpt op het vliegveld. Je reist per luxe bus naar het  hotel in het centrum van Tokyo. Je eerste dagen in Tokyo kun je ideaal gebruiken om kennis te maken met deze bruisende stad. 

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Vrije dag

De Japanse hoofdstad is een bruisende, drukke stad met meer dan 12 miljoen inwoners. Deze enorme stad bestaat uit 23 verschillende wijken, die elk een hele aparte sfeer uitstralen. Tokyo heeft een zeer uitgebreid metronetwerk waarmee je overal kunt komen. Het is even wennen hoe het werkt, maar als je de werkwijze onder de knie hebt is het een geweldig vervoersmiddel. Het contrast tussen het moderne Japan, met moderne gebouwen en indrukwekkende architectuur en het oude Japan, met traditionele tempels en grote, groene parken is werkelijk heel bijzonder. Tokyo is een stad waar je zeker een paar dagen voor moet uit trekken om alle wijken en bezienswaardigheden te leren kennen. 

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Vandaag eindigt deze bouwsteen en kun je beginnen aan je rondreis door Japan. Natuurlijk is het ook mogelijk om nog wat langer in Tokyo te verblijven, we maken je reis geheel op maat.

Inclusief

  • ‘Meet & Greet' op vliegveld Tokyo
  • Transfer per bus naar het hotel
  • Twee hotelovernachtingen in Tokyo op basis van logies
     

Locatie bouwsteen

Easy Landing Tokyo

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks