Dynamisch Tokyo – hele dag excursie

Ontdek de highlights van Tokyo

Ontdek de highlights van Tokyo

Dynamisch Tokyo – hele dag excursie

Tijdens deze excursie van een hele dag in Tokyo bezoek je verschillende hoogtepunten van Tokyo, zoals de Tokyo Tower, de Sensoji Tempel & een (deels overdekte) ‘historische’ winkelstraat!

Duur: circa 8 uur
Aanvang: circa 08.30 uur
Vertrek: er is een pick-up en drop-off schema bij circa 40 hotels in Tokyo, de excursie zelf begint om 09.00 uur op het Hamamatsucho Busstation, waar je met de pick-up service al naar toe bent gebracht.

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Hele dag excursie

Vanaf het Hamamatsucho Busstation reis je naar de eerste bezienswaardigheid: de Tokyo Tower Observatorium. Het observatorium is een ijzeren constructie van 333 meter hoog en daarmee net 13 meter hoger dan de Eiffeltoren. Je bezoekt het main deck op 150 meter. Indien je het hoger gelegen top deck op 250 meter wilt bezoeken kan dit tegen een toeslag (lokaal te voldoen).

Hierna volgt een traditionele theeceremonie van circa 30 minuten waarbij je kunt genieten van groene thee en typische Japanse zoetigheden. Na de lunch (inclusief) volgt een bezoek aan het Imperial Palace Plaza (je gaat het paleis zelf niet in). Hierna stap je op de boot voor een Sumida river cruise. Vervolgens bezoek je de Sensoji Tempel & de Nakamise Shopping Arcade. Deze historische winkelstraat uit de 17e eeuw heeft een prachtige entree, van waaruit je naar de Sensoji Tempel loopt.

Hierna rijd je naar het Hamamatsucho busstation en is deze excursie ten einde. Vanaf hier kun je je eigen weg gaan of je laten afzetten bij je hotel of een hotel in de buurt.

Inclusief

  • Engelssprekende gids
  • Lunch

Locatie bouwsteen

Dynamisch Tokyo – hele dag excursie

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks