Route de Panamericana

Romy en Eddy op wereldreis

Een wereldreis maken. Dat is toch een droom? Voor Romy en Eddy is deze droom werkelijkheid geworden en jij kan online met ze mee reizen.

Oud collega en verfijnd reiziger Romy neemt ons samen met haar partner Eddy mee op wereldreis. Het reislustige stel volgt de Route de Panamericana en dat doen ze in een bus die omgebouwd is tot camper. Het startpunt? Dat is Oost-Canada, Nova Scotia op precies te zijn. Samen reizen ze duizenden kilometers naar het zuidelijkste puntje van Patagonië en komen langs de meest prachtige kustlijnen, berggebieden, meren en idyllische dorpen.

In deze live blog nemen we je mee in deze wereldreis en houden we je op de hoogte van de mooiste bestemmingen, gave activiteiten, bijzondere overnachtingen en verborgen parels.

Reis je mee?

Over Romy

Even voorstellen

"Mijn passie voor reizen is begonnen in India, een indrukwekkend land, maar niet de meest makkelijke bestemming om mee te beginnen. Het was maar een korte reis en een groot avontuur en daarna was ik verkocht. 

Nu, 20 jaar later ben ik op alle continenten geweest en laat reizen me niet meer los, het is mijn beroep en mijn hobby. Ik houd ervan om te ontdekken hoe andere mensen leven, hoe het eruit ziet, ruikt, smaakt in Peru, Namibië, Japan, Argentinië, Nepal, Marokko en op nog veel meer mooie plekken op deze aarde. Ervaringen en ontmoetingen worden bijzondere herinneringen en maken me rijker."

Startpunt: Nova Scotia - Oost Canada

De reis kan beginnen!

De wereldreis start in Oost Canada, in de provincie Nova Scotia. Dit schiereiland staat bekend om haar prachtige natuurschoon, idyllische vissersdorpjes en eindeloos veel wandelroutes. Vervolgens reizen ze verder naar het westen van Canada, richting Lake Ontario en de Niagara Falls. Onderweg komen ze langs talloze mooie Nationale Parken, vieren de Canada Day, spotten ze beren en elanden en kanoën ze heel wat kilometers af. Ook het indrukwekkende Alaska is aan bod gekomen. Inmiddels zijn Romy en Eddy de grens van Amerika overgegaan. Wat ze onderweg allemaal doen? En welke Canada tips ze voor jou hebben? Dat lees je hier.

Overzicht

Blijf op de hoogte van de complete reis

Volg de blog van Romy en Eddy

Wil je nog meer lezen over de wereldreis van Romy en Eddy? Het reislustige stel houdt zelf ook een uitgebreide blog bij. Neem zeker eens een kijkje op de live blog van Romy voor nog meer foto's en bezienswaardigheden of volg ze op YouTube.

Reis mee!

Volg de reis op Social Media

Wil je de reis op de voet volgen? Op onze Social Media kanalen delen we nog meer foto's en ervaringen!

Volg ons op Instagram en Facebook en reis mee!

Heb je tips of wil je meer weten over bepaalde bestemmingen, restaurants of bezienswaardigheden? Stuur gerust een mailtje naar Rkia Barhi via marketing@outsight.nl.

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks

Blijf op de hoogte

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief