Yogyakarta: naar de tempels van Prambanan

Cultuur & tempels

Cultuur & tempels

Yogyakarta: naar de tempels van Prambanan

Vandaag bezoek je de tempels van Prambanan. Het is ook mogelijk om de excursie te verlengen en de zonsondergang te bekijken vanaf de bekende, op een iets hoger plateau gelegen tempel, Ratu Boko. In de buurt van deze tempel zijn vele restaurantjes te vinden waar je kan dineren terwijl je geniet van de zonsondergang met prachtig uitzicht op het Prambanan complex en de Mount Merapi op de achtergrond. Deze verlenging heeft geen toeslag, je betaalt wel je eigen diner en entreegeld. Na het eten wordt je weer teruggebracht naar je hotel in Yogyakarta.

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Naar de tempels van Prambanan

Je reist vanuit Yogyakarta in ongeveer 40 minuten per privé-auto met Engelssprekende chauffeur naar Prambanan. Dit tempelcomplex is nóg ouder dan de Borobudur, en is het grootste Hindu tempelcomplex in Indonesië. Het tempelcomplex bestaat uit 3 hoofdtempels, waarvan de hoogste maar liefst 47 meter hoog is! Hier omheen staan meer dan 220 ‘Pewara’, kleine tempels, waarvan sommige gerestaureerd zijn. Na het bezoek word je aan het einde van de middag weer teruggebracht naar je hotel in Yogyakarta.

Inclusief

  • Genoemd vervoer per privé-auto met Engelssprekende chauffeur
  • Lokale gids 

Locatie bouwsteen

Yogyakarta: naar de tempels van Prambanan

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks