Ubud: kunstenaars & rijstvelden

Rijstvelden en tropische begroeiing

Rijstvelden en tropische begroeiing

Ubud: kunstenaars & rijstvelden

Ubud is van oorsprong een kunstenaarsdorp, het ligt midden op het eiland en wordt omringd door groen. Hier vind je vele restaurantjes, winkeltjes, bars en natuurlijk de shops waar vele kunstenaars hun creaties te koop aanbieden. In de omgeving kun je prachtige fietstochten maken, gaan raften of wandelen door de rijstvelden.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Ubud

Vandaag kom je aan in Ubud. Afhankelijk van waar je vandaan komt, heb je misschien nog tijd om een wandeling door het Monkey Forest te maken. ’s Avonds kun je lekker uit eten gaan in een van de vele gezellige restaurantjes die Ubud te bieden heeft.

Dag 2

Vrije dag

Vandaag kun je op eigen gelegenheid Ubud verkennen. Niets moet, maar er is hier genoeg te doen! Bezoek bijvoorbeeld de vele winkeltjes, galerijen, en musea of maak een wandeling in de fotogenieke omgeving. Wat we je zeker aanraden is een fietstocht in de prachtige groene omgeving van Ubud. Zin in actie en avontuur? Ga dan raften bij Telaga Waja! 's Avonds kun je een Balinese dansvoorstelling bijwonen.

Inclusief

  •  2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Ubud: kunstenaars & rijstvelden

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks