Strand & rust in Sanur Beach

Relaxen aan het strand

Relaxen aan het strand

Strand & rust in Sanur Beach

Tijdens deze Bali bouwsteen verblijf je in Sanur, aan de oostzijde van zuidelijk Bali op circa 20 minuten van de luchthaven van Denpasar. De zee is hier veel rustiger dan aan de westkant van het schiereiland, je hebt hier niet de golven waar alle surfers in Kuta op afkomen.

Het strand is mooi en heel breed, langs het strand loopt een smalle boulevard, waar je prima kunt wandelen. Sanur heeft niet echt een centrum, de hoofdweg loopt evenwijdig aan het strand achter de hotels en hier vind je vele restaurantjes, winkels en barretjes waar je heerlijk kunt eten.

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Sanur

Vandaag kom je aan in Sanur. Afhankelijk van waar je vandaan komt, heb je misschien nog tijd om vandaag van het strand te genieten!

Dag 2

Vrije dag

Geniet tijdens je verblijf in Sanur van de prachtige brede zandstranden. Je kunt lekker helemaal niets doen of over de boulevard lopen. Het is ook erg leuk om een fiets te huren en over de boulevard te fietsen, helemaal van Sanur zuid naar Sanur noord. Onderweg passeer je vele restaurantjes & winkeltjes langs het strand, je kunt elk moment afstappen om even wat te drinken of de zee in te duiken.

Dag 3

Vrije dag

Ook vandaag heb je een vrije dag in Sanur. Ga heerlijk relaxen op het strand of kies ervoor om de omgeving te verkennen, bijvoorbeeld per scooter of tuk-tuk!

Dag 4

Einde van deze bouwsteen

Na een paar ontspannen dagen aan het strand van Sanur is het tijd om de koffers in te pakken en de reis verder te vervolgen. Ga bijvoorbeeld relaxen op tropisch Lembongan of reis Door ongerept Lombok. Mocht je de reis eindigen in Sanur, dan kunnen we natuurlijk ook de transfer naar het vliegveld voor je regelen. 

Inclusief

  • 3 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Strand & rust in Sanur Beach

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks