Snorkelen voor de kust van Pemuteran

Strand & snorkelen

Strand & snorkelen

Snorkelen voor de kust van Pemuteran

Het rustige plaatsje Pemuteran ligt aan de kust in het noordwesten van Bali. Vlak voor de kust vind je hier het onbewoonde eiland Menjangan, volgens velen de beste snorkelplek van Bali!

Menjangan eiland is deel van het Bali Barat National Park, dat bekend staat om het prachtige, levende koraal, de tientallen soorten gekleurde vissen en een azuurblauwe zee. Ook op het land is het nationale park de moeite waard, je vindt hier verschillende soorten apen, herten, wilde varkens, wilde katten, reptielen zoals reuzenhagedissen en varanen en vele vogelsoorten waaronder adelaars en uilen. Het hotel ligt direct aan de kust, de stranden hier zijn van donker lava zand. Vanaf het strand loopt je zo de zee in, waar je ook kunt snorkelen.

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Pemuteran

Vandaag kom je aan in het rustige plaatsje Pemuteran. Als je op tijd aankomt, kun je nog even heerlijk de zee induiken en kennismaken met de onderwaterwereld van Pemuteran. Natuurlijk kun je ook van een boek genieten op een ligstoel bij het zwembad. ’s Avonds kun je prima eten in het restaurant van het hotel of loop een klein stukje naar een van de lokale eettentjes.

Dag 2

Vrije dag

Je vrije dag in Pemuteran kun je gebruiken om heerlijk te ontspannen & relaxen en natuurlijk om een boottocht te maken naar het mooiste koraalrif van Bali. Laat je door de stroom over het rif drijven en geniet van het prachtige, levende koraal. Indien je kiest voor de excursie naar Menjangan eiland, dan vertrek je direct na het ontbijt, zodat je aan het begin van de middag weer terug bent bij het hotel. Tijd genoeg om te relaxen, over het strand te wandelen of op safari te gaan in het Bali Barat Nationaal Park!

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt kun je de reis verder vervolgen. Je kunt het prachtige Bali verder ontdekken of met de ferry oversteken naar Java. Je kunt natuurlijk ook nog een extra overnachting in Pemuteran bijboeken!

Inclusief

  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Snorkelen voor de kust van Pemuteran

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks