Relaxen op tropisch Nusa Lembongan

Tropisch paradijsje

Tropisch paradijsje

Relaxen op tropisch Nusa Lembongan

Nusa Lembongan is een klein paradijselijk eiland en wordt gekenmerkt door prachtige straden, ruige kliffen en geweldige duik- en snorkelmogelijkheden. Kom heerlijk bij de komende dagen en geniet! 

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Per boot naar Nusa Lembongan inclusief transfers

Vandaag word je naar de haven van Sanur gebracht, waarna je in ongeveer 30 minuten naar het tropische eiland Nusa Lembongan vaart. Een vriendelijke chauffeur staat op je te wachten in de haven en brengt je vervolgens naar het hotel. Het relaxen kan beginnen! 

Dag 2

Vrije dag

Vandaag heb je een vrije dag. Niets moet en alles kan! Kom heerlijk bij aan een van de prachtige stranden, bijvoorbeeld bij Dream Beach, Devil's Tear of Jungat Batu Beach. 's Avonds kun je een cocktail drinken bij een van de gezellige barretjes of gaan eten in Jungut Batu, het centrum van Nusa Lembongan.

Dag 3

Vrije dag

Ook vandaag heb je een vrije dag. Zin in actie en avontuur? Huur een scooter en ga het eiland verkennen! Nusa Lembongan is met een brug verbonden aan Nusa Ceningan, waardoor je beide eilanden kunt ontdekken. Op 10 minuten varen van Nusa Lembongan ligt het ongerepte eiland Nusa Penida, dit kan je ontdekken tijdens een leuke dagexcursie. Een andere tip: boek een snorkeltour en ga zwemmen met mantaroggen. Deze gigantische roggen kunnen wel 2 tot 3 meter spanwijdte hebben!

Dag 4

Per boot terug naar Sanur

De chauffeur zet je af in de haven, waarna je op de boot stapt naar Sanur op Bali. Wil je het verblijf op paradijselijk Nusa Lembongan verlengen? Dat kan natuurlijk ook!

Inclusief

  • Transfer van het hotel in Sanur naar de haven
  • Transfers op Nusa Lembongan van- en naar de haven 
  • Vervoer per fast ferry van Sanur naar Nusa Lembongan en v.v.
  • 3 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Relaxen op tropisch Nusa Lembongan

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks