Relaxen aan het strand van Kuta Lombok

Strand & ontspanning

Strand & ontspanning

Relaxen aan het strand van Kuta Lombok

Geniet tijdens deze ‘bouwsteen Kuta Lombok’ van het mooie strand van Kuta op Lombok. Dit plaatsje aan de zuidkust van het eiland is niet te vergelijken met de drukte van Kuta Bali!

Neem een duik in het helderblauwe water van de oceaan of geniet bij het zwembad. Je hotel ligt op loopafstand van het strand en het authentieke centrum. Hier kun je leuke winkeltjes, surfshops en restaurantjes bezoeken. Maak een wandeling langs de kust, kijk intussen naar de ervaren surfers of neem zélf een surfles. Kortom: op dit rustige strand kun je alle kanten op!

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Kuta Lombok

Vandaag kom je aan in Kuta, aan de zuidkust van Lombok. Afhankelijk van waar je vandaan komt en hoe laat je arriveert, heb je wellicht nog tijd om vandaag al van het heerlijke strand te genieten!

Dag 2

Vrije dag

Kuta is een klein authentiek vissersdorpje waar je nog veel van de Indonesische cultuur en tradities kunt zien. In tegenstelling tot Kuta op Bali, vind je hier nog weinig toeristische voorzieningen. Geniet tijdens je verblijf van het heerlijke strand met een helderblauwe zee of relax bij het zwembad. Aan het strand vind je vele restaurantjes waar je lekker kunt eten. Maak een wandeling over het strand en geniet van de natuur om je heen.

Dag 3

Vrije dag

Vandaag heb je nog een vrije dag in Kuta en alle tijd om heerlijk te relaxen aan het strand. Wil je liever iets actiefs doen? Dan zijn er genoeg mogelijkheden om bijvoorbeeld te gaan surfen of te duiken!

Dag 4

Einde van deze bouwsteen

Na een paar ontspannen dagen bij het strand van Kuta, is het tijd om de reis weer te vervolgen. Binnen een half uur ben je bij het vliegveld of reis verder met je eigen auto met chauffeur door ongerept Lombok. Als je het hier nog niet rustig genoeg vindt, kun je ook nog kiezen voor een overnachting op een onbewoond eiland!

Inclusief

  • 3 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Relaxen aan het strand van Kuta Lombok

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks