Easy Landing Jakarta, Seminyak of Sanur

Ontspannen aankomen in Indonesië

Ontspannen aankomen in Indonesië

Easy Landing Jakarta, Kuta of Sanur

Deze Easy Landing is het ideale startpakket van je rondreis op Java of Bali: na aankomst op het vliegveld word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel voor de eerste 2 nachten brengt. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar het hotel en de eerste twee overnachtingen inclusief ontbijt.

 

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op de luchthaven & transfer naar het hotel

Na aankomst op de luchthaven word je opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent, die je vervolgens naar het hotel in Jakarta, Seminyak of Sanur brengt. Hierna kun je rustig bijkomen van de lange vlucht of alvast de eerste indrukken van Indonesië opdoen.

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Vrije dag

Vandaag kun je als je verblijft in Seminyak of Sanur heerlijk genieten van het strand. Het is ook erg leuk om een fiets te huren en over de boulevard van Sanur te fietsen. In Seminyak kun je leren surfen of uitgebreid gaan shoppen.

In Jakarta kun je enkele hele interessante dingen zien: het Nationaal Museum, het Nationale Monument Monas (een 137 m hoge marmeren naald met panoramisch uitzicht op de stad), het presidentiële paleis en de moskee Mesjid Istiqlal.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt kun je de rondreis door Indonesië vervolgen. 

Inclusief

  • Transfer van het vliegveld naar het hotel 
  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Easy Landing Jakarta, Seminyak of Sanur

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks