Lavastrand in Lovina

Rustige zee & vulkanisch strand

Rustige zee & vulkanisch strand

Lavastrand in Lovina

Tijdens deze Bali bouwsteen verblijf je in Lovina. Dit plaatsje bestaat uit een aantal dorpjes aan de noordkust van Bali die min of meer aan elkaar zijn gegroeid, waaronder het dorpje met de prachtige naam Kalibukbuk.

‘Pantai’ Lovina is een stuk rustiger en minder toeristisch dan de plaatsen in het zuiden van Bali. Het vulkanische zand op het strand is hier zwart, de zee is erg kalm en er zijn genoeg gezellige restaurantjes en barretjes om je goed te vermaken. In de ochtend boeken de meeste bezoekers een boottocht, op zoek naar de dolfijnen in de kalme zee bij Lovina.

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Lovina

Vandaag kom je vanuit Java of Bali aan in het relaxte Lovina. In de avond kun je in één van de restaurants een vers gebakken visje proeven en ook treden er regelmatig bandjes op.
 

Dag 2

Vrije dag

Je vrije dag in Lovina kun je gebruiken om heerlijk te ontspannen & relaxen. Het vulkanische zand op het strand is hier zwart, de zee is erg kalm en er zijn genoeg gezellige restaurantjes en barretjes om je goed te vermaken. 
 

Dag 3

Vrije dag

Ook vandaag heb je een vrije dag in Lovina. In de ochtend kun je met een vissersboot mee het water op of huur bijvoorbeeld een scooter en ga de prachtige groene omgeving verkennen. 

Dag 4

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt aan het strand van Lovina Beach kun je de reis verder vervolgen. Je kunt het prachtige Bali verder ontdekken of met de ferry oversteken naar Java. Je kunt deze bouwsteen natuurlijk ook verlengen!

Inclusief

  • 3 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Lavastrand in Lovina

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks