De onderwaterwereld van Amed

Snorkelen & duiken

Snorkelen & duiken

De onderwaterwereld van Amed

Tijdens deze bouwsteen verblijf je in Amed, een voormalig vissersdorpje aan de oostkust van Bali, vooral bekend om de prachtige onderwaterwereld. Je kunt hier vanaf het strand prachtig snorkelen. De zee is diepblauw en je ziet het koraal vanaf de kant al liggen. Ook vind je hier een paar bijzondere duikplaatsen, zoals het wrak van de Liberty. Het strand van Amed bestaat vooral uit kiezels, de zee is prachtig.

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Amed

Vandaag kom je aan in het kustplaatsje Amed aan de oostkust van Bali. Kom je op tijd aan dan kan je misschien nog relaxen bij het zwembad of eventueel al een glimp opvangen van de onderwaterwereld van Amed. ’s Avonds kun je genieten van een heerlijke maaltijd bij de ondergaande zon!

Dag 2

Vrije dag

Vandaag heb je een vrije dag in Amed. Je kunt relaxen aan het zwembad of eventueel al een glimp opvangen van de onderwaterwereld van Amed. Je kunt hier vanaf het strand prachtig snorkelen. De zee is diepblauw en je ziet het koraal vanaf de kant al liggen.’s Avonds kun je van een heerlijke maaltijd genieten bij de ondergaande zon!

Dag 3

Vrije dag

Ook vandaag heb je een vrije dag in Amed. Deze plek is uitstekend geschikt om te gaan duiken of snorkelen, je vindt hier een paar bijzondere duikplaatsen, zoals het wrak van de Liberty. Ook kun je bij het hotel een scooter huren om de omgeving te verkennen.

Dag 4

Einde van deze bouwsteen

Na een ontbijt is het tijd om het rustige Amed te verlaten en verder te reizen. Wil je liever nog wat langer verblijven, dan kan dit natuurlijk ook!

Inclusief

  • 3 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

De onderwaterwereld van Amed

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks