Ontspannen in Candidasa

Rust & ontspanning

Rust & ontspanning

Ontspannen in Candidasa

Candidasa is een langgerekt dorpje, zonder een echt centrum, aan de zuidoostkust van Bali. Je kunt hier prima snorkelen en duiken in de heldere zee. Helaas is hier bijna geen strand meer door de kalkwinning uit zee, maar het hotel heeft een heerlijk zwembad met uitzicht op zee en er is in de omgeving van Candidasa heel veel te zien, zodat het een perfecte basis is voor een verkenning van zuidoost Bali!

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Candidasa

Vandaag kom je aan in het rustige Candidasa. Als je komt om te ontspannen, ben je hier aan het juiste adres! Geniet van de rust en het comfort van je eigen villa.

Dag 2

Vrije dag

Je vrije dag in Candidasa kun je goed gebruiken om te snorkelen en duiken in de heldere zee.  Voor het strand zelf hoef je niet naar Candidasa gaan, maar het hotel dat we hier aanbieden is prachtig. 

Dag 3

Vrije dag

Vandaag heb je wederom een vrije dag. In de omgeving is heel veel te zien, Candidasa is de perfecte basis voor een verkenning van zuidoost Bali!

Dag 4

Einde van deze bouwsteen

Na een paar ontspannen dagen in Candidasa vervolg je de reis over Bali.

Inclusief

  • 3 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Ontspannen in Candidasa

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks