Chillen op de Gili’s

Relaxen op de Gili eilanden

Relaxen op de Gili eilanden

Chillen op de Gili’s

De Gili’s zijn drie prachtige eilandjes voor de kust van Lombok die je makkelijk per boot kunt bereiken vanaf Bali of Lombok. Op alledrie de eilanden komen geen motorvoertuigen voor en zijn er geen verharde wegen. Rond de drie eilanden zijn 15 unieke duikplekken te vinden. De eilanden hebben alle drie hun eigen sfeer, aan jou de keuze waar je je handdoek op het strand wilt leggen!

Gili Meno ligt tussen Gili Air en Gili Trawangan in, en is het kleinste en meest rustige eiland van de drie bekende Gili’s. Bijzonder is dat Gili Meno een meer heeft midden op het eiland. Je kunt hier fantastisch snorkelen vanaf het strand; Gili Meno is een ideale plek om tot rust te komen en niks te doen.

Gili Air ligt het dichtst bij Lombok, en hier wonen de meeste mensen van de Gili’s. In het zuid- en noordoosten hoef je alleen maar de zee in te lopen om te kunnen snorkelen. Gili Air is rustiger dan Gili Trawangan, maar weer drukker dan Gili Meno. Er is voldoende keuze in leuke restaurants.

Gili Trawangan is het drukste eiland van de drie Gili eilanden en erg populair bij vooral jonge toeristen.  Aan het strand vind je vele cafés, bars, restaurants, duikscholen en souvenirwinkels.  Je kunt prachtig snorkelen vanaf het strand, maar duiken is eigenlijk waar men hier voor komt.  In de talloze restaurantjes langs het strand worden dagelijks verse vis- en andere specialiteiten geserveerd. Je kunt het eiland verkennen door een fiets te huren of een paard & wagen te nemen!

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op Gili Air, Gili Meno of Gili Trawangan

Vandaag kom je per boot aan op het door jou gekozen Gili eiland. Leg snel je spullen in de kamer en pak je badhanddoek, de witte stranden nodigen je uit om een verfrissende duik te nemen in het felblauwe water. Met een beetje mazzel kom je een schildpad tegen!

Dag 2

Vrije dag

Vandaag kun je heerlijk snorkelen, direct vanaf het strand of met een boottochtje waarbij je ook de andere Gili’s bezoekt. Je kunt natuurlijk ook luieren op het strand of een wandeling maken rond het eiland. Niets hoeft, alles mag!

Dag 3

Vrije dag

Ook vandaag is de dag vrij te besteden. Ga heerlijk relaxen aan het zwembad of op het strand of ontdek de prachtige onderwaterwereld en ga op zoek naar tropische vissen en schildpadden!

Dag 4

Einde van deze bouwsteen

Na een paar dagen chillen aan het strand van de Gili’s is het tijd om de koffers in te pakken en de reis verder te vervolgen. Je kunt de boot nemen naar Bali of Lombok voor de vlucht terug, of de reis natuurlijk verder vervolgen door Indonesië.

Inclusief

  • 3 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Chillen op de Gili’s

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks