Beklim de Ijen vulkaan

Een avontuurlijke trekking

Een avontuurlijke trekking

Beklim de Ijen vulkaan

De Ijen vulkaan, ook wel Kawah Ijen genoemd, ligt op Oost Java en is maar liefst 2.250 meter hoog en vandaag de dag nog steeds actief. Trek je wandelschoenen maar aan, want onder een begeleiding van een lokale gids ga je Ijen beklimmen! Gedurende de trekking wandel je door een prachtig, gevarieerd landschap. Je kijkt je ogen uit! 

 

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Ketapang

Vandaag arriveer je in Ketapang, de uitvalsbasis voor een bezoek aan de Ijen vulkaan. Je verblijft in een fijne bungalow middenin een groene palmentuin. Ga vanavond bijtijds naar bed want morgenochtend moet je vroeg paraat staan!

Dag 2

Beklimming van de Ijen vulkaan

Vroeg in de ochtend ontmoet je de lokale gids en rijd je per jeep naar het startpunt van de trekking. Je wandelt door een prachtig gevarieerd groen landschap en grotendeels over onverharde steile paden, waardoor het af en toe flink klimmen en klauteren is. Wanneer je na ca. 2 uur wandelen de kraterrand bereikt, word je beloond met een spectaculair uitzicht op het helderblauwe kratermeer.

Na deze bijzondere ervaring word je teruggebracht naar het hotel, waarna je je kunt opfrissen en van een welverdiend ontbijtje kunt genieten. Daarna vervolg je de reis naar de volgende bestemming. Lees ook het reisverslag Avontuurlijk Oost Java over een bijzonder bezoek aan Ijen!

 

Inclusief

  • Vervoer per jeep naar het startpunt van de trekking
  • Lokale gids 
  • 1 hotelovernachting inclusief ontbijt 

Locatie bouwsteen

Beklim de Ijen vulkaan

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks