Varkala, kliffen aan het strand

Bezoek de rustige kustplaats in het zuiden van India

Bezoek de rustige kustplaats in het zuiden van India

Varkala, kliffen aan het strand

In deze rustige kustplaats in het zuiden van India, aan de Arabische zee kun je heerlijk bijkomen aan het strand met prachtige kliffen. Varkala staat bekend om de minerale waterbronnen en hierdoor zijn er veel spa’s te vinden waar je je kunt laten verwennen. Bezoek ook de bekende Janardana Swami Tempel en Sivagiri Mutt, de laatste rustplaats van de Sree Narayana Guru.

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Varkala

Vandaag kom je aan in Varkala. Bewonder gelijk even het strand met prachtige kliffen. Varkala is de enige plaats in zuid Kerala waar je kliffen vindt, best bijzonder dus!

Dag 2

Vrije dag in Varkala

Varkala staat bekend om de minerale waterbronnen en hierdoor zijn en veel spa’s te vinden waar je je kunt laten verwennen, o.a. bij het hotel. Je kunt vandaag verder een relaxte stranddag houden, wil je wat meer actie dan is het mogelijk om een fiets te huren en de omgeving te verkennen. Bezoek bijvoorbeeld de Janardana Swami Tempel en Sivagiri Mutt bezoeken. De Sivagiri Mutt is de laatste rustplaats van de Sree Narayana Guru en een van de bekendste monumenten in Kerala.

Inclusief

  • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Varkala, kliffen aan het strand

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks