Ranthambore: op zoek naar tijgers!

Spot tijgers in een van de mooiste wildparken van India

Spot tijgers in een van de mooiste wildparken van India

Ranthambore: op zoek naar tijgers!

In het Ranthambore Nationaal Park kwamen in vroegere tijden de Maharadja’s om op wild te jagen, en tegenwoordig is dit park nog steeds een van de mooiste wildparken van India. Het park staat tegenwoordig vooral bekend om de wilde tijgers, en er ligt een imposant oud fort, van waaruit je een prachtig uitzicht hebt over het meer.

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Ranthambore

Vandaag arriveer je in de gezellige lodge, je thuis voor twee dagen in een prachtige groene omgeving.

Dag 2

Vrije dag in Ranthambore

Waarschijnlijk sta je ’s morgens vroeg op voor een safari per jeep! Niets is echter verplicht; alles kan en niets moet. Daarom zijn de excursies nog exclusief, maar je kunt vooraf een jeepsafari bij ons bijboeken, zie hiervoor de excursie Jeepsafari in Ranthambore. In de middag kun je vanuit de lodge een excursie maken naar het fort of je kunt nog een safari maken, met natuurlijk weer kans op het zien van tijgers! Helaas kunnen we niet garanderen dat je tijgers ziet, maar de kans is ongeveer ‘fifty/fifty’.

Daarnaast zijn er nog veel meer beesten in het park, zoals prachtige gazelles, wilde zwijnen, apen, krokodillen en vele vogels. Het is geen Afrika, dus verwacht niet teveel als je ooit op safari in Tanzania of Zuid-Afrika bent geweest, maar het wel een van de mooiste natuurparken in India en een unieke kans om een van de zeldzame wilde tijgers te zien!

Inclusief

  • Twee overnachtingen in Glitz Safari Lodge inclusief ontbijt en diner

Locatie bouwsteen

Ranthambore: op zoek naar tijgers!

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks