Overland van Varanasi naar Nepal

Combineer je rondreis met India en Nepal

Combineer je rondreis met India en Nepal

Overland van Varanasi naar Nepal

Deze bouwsteen biedt de perfecte mogelijkheid om India en Nepal te combineren. Je reist per privé-auto met chauffeur van Varanasi in India naar de grens, en de volgende dag door naar het Chitwan National Park, in het zuiden van Nepal. Na twee dagen in Chitwan reis je per privé-auto verder naar de hoofdstad van Nepal: Kathmandu.

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Van Varanasi per privé-auto met chauffeur naar de grens met Nepal

Vandaag vertrek je vroeg voor de lange rit van ca. 10 uur naar de grens met Nepal. Je reist door kleine dorpjes en langs de weg zie je mensen aan het werk in de velden. In de middag stop je ergens voor een Indiase lunch en om even de benen te strekken. Aan het einde van de middag kom je aan in Sunauli, een typische, drukke grensplaats. De chauffeur helpt je bij de grensformaliteiten, zodat je gemakkelijk de grens kunt passeren. Daarna is het nog een klein stukje rijden naar het comfortabele hotel waar je vanavond verblijft. Het diner is vandaag inbegrepen.

Dag 2

Verder door naar het Chitwan National Park

Na het ontbijt gaat de reis verder door het laagland van Nepal. Na ca. 4 uur rijden kom je aan bij het Chitwan National Park. Je kunt ’s middags nog heerlijk relaxen in de tuin of op je balkon. Maar als je meteen avontuur wilt, kun je ook vandaag al meteen een excursie boeken!

Dag 3

Vrije dag in Chitwan

We raden je aan om vroeg op te staan en het kleine stukje naar de rivier te lopen om te genieten van het prachtige ochtendlicht als de zon net op is. Wie weet zie je een olifant die zijn ochtendbad krijgt. Je hebt vandaag de hele dag vrij en dus kun je zelf bepalen wat je gaat doen. Je kunt met een gids in een kano over de rivier varen, je kunt een wandeling door de jungle maken, en je kunt op zoek gaan naar de rhino!  Als je dat wilt, kun je dat doen vanaf de rug van een olifant; een neushoorn bespieden vanaf de rug van een olifant is een ervaring die je niet mag missen!

Dag 4

Van Chitwan per privé-auto met chauffeur naar Kathmandu, einde bouwsteen

Na het ontbijt, en misschien een vroege ochtendwandeling, reis je verder naar Kathmandu. Natuurlijk kunnen we eventueel nog een extra overnachting in Chitwan voor je regelen, geef dit dan even door bij de ‘opmerkingen’ in je reisaanvraag. Het is vandaag circa 6 uur rijden naar Kathmandu. Je reist vanuit het Terai-laagland langzaam omhoog tot aan de Kathmandu vallei. Je wordt door de chauffeur afgezet bij je hotel naar keuze en dan is deze bouwsteen ten einde. In Kathmandu kun je kiezen voor verschillende hotels, neem een kijkje bij Kathmandu op onze Nepal website!

Het is ook mogelijk om vanuit het Chitwan National Park niet naar Kathmandu naar eerst naar Pokhara te reizen, een gezellige plaats aan de voet van de Annapurna. De prijs van deze bouwsteen blijft dan gelijk. Geef dit dan a.u.b. door bij je aanvraag bij de ‘opmerkingen’, we passen je reisvoorstel graag op maat voor je aan!

Inclusief

  • Genoemd vervoer per privéauto met chauffeur volgens prorgamma
  • 2 hotelovernachtingen op basis van logies
  • 1 overnachting op basis van halfpension.

Locatie bouwsteen

Overland van Varanasi naar Nepal

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks