Let’s go Goa!

Toeristische bestemming met een relaxte loungesfeer

Toeristische bestemming met een relaxte loungesfeer

Let’s go Goa!

Goa is al tientallen jaren een zeer populaire toeristische bestemming met een relaxte loungesfeer! Door de eeuwenlange Portugese koloniale overheersing, gevolgd door een invasie van hippies in de jaren 60, is hier een unieke sfeer ontstaan, die totaal anders is dan de rest van India. De staat Goa ligt aan de westkust, aan de Arabische Zee. Werd Goa voorheen vooral gezien als een hippiebestemming voor ‘backpackers’, tegenwoordig worden er ook steeds meer grotere hotels gebouwd en probeert men ook de iets rijkere toerist te trekken.

De plaats waar je verblijft, Calangute, ligt iets ten noorden van de hoofdstad Panaji en is een gezellige bestemming met een prachtig strand.

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Calangute

Vandaag kom je aan in Calangute, een populaire en gezellige toeristische bestemming met een prachtig strand. Neem een kijkje op het prachtige, grote strand en wie weet kun je, als je zin hebt, vanavond een housefeest bezoeken.

Dag 2

Vrije dag in Calangute

Je vrije dagen kan je ideaal gebruiken om van het strand te genieten. Het kilometerslange strand van Calangute werd als een van de eerste stranden in Goa ontdekt door de hippies in de jaren 60, nog steeds voel je de relaxte hippiesfeer hangen. Tegelijkertijd worden op het strand diverse watersport activiteiten als parasailen en waterskiën aangeboden voor de liefhebbers.

Bezoek zeker een van de vele hippiemarkten waar Goa bekend om staat, waarvan de Anjuna markt op woensdag de grootste en bekendste is. Hier kun je slenterend tussen de palmbomen urenlang op zoek gaan naar de beste prijs voor je souvenirs!

Inclusief

  • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Let’s go Goa!

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks