Kleurrijk Kovalam

Bezoek de relaxte strandplaats in het zuiden van Kerala

Bezoek de relaxte strandplaats in het zuiden van Kerala

Kleurrijk Kovalam

Kovalam is een zeer relaxte strandplaats in het zuiden van Kerala, helemaal onderin de punt van India, vlakbij de plek waar de Arabische Zee samenkomt met de Indische Oceaan. Kerala staat bekend om haar Ayurvedische behandelingen en we raden je zeker een Ayurvedische massage aan tijdens je strandverblijf in Kovalam!

Je kunt hier heerlijk genieten van de prachtige palmenstranden. Kovalam is goed bereiken met de auto, per trein of met het vliegtuig via Thiruvananthapuram (of Trivandrum), de hoofdstad van Kerala, op zo’n 15 km van Kovalam.

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Kovalam

Vandaag kom je aan in Kovalam, bekend om de vele palmbomen! Wandel na aankomst nog even over het strand en maak een foto van de mooie vuurtoren. Je kunt ’s avonds eten in het restaurant van het hotel, of in een van vele andere restaurantjes op loopafstand.

Dag 2

Vrije dag in Kovalam

Op deze vrije dag kun je heerlijk uitrusten bij het zwembad of op het strand. Als je echt compleet wilt ontspannen kan je gebruik maken van een heerlijke Ayurvedische massage die je in het hotel kunt reserveren!

Inclusief

  • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Kleurrijk Kovalam

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks