Kerala backwatercruise

Ontdek de smalle kanalen van Kerala

Ontdek de smalle kanalen van Kerala

Kerala backwatercruise

Tijdens deze bouwsteen maak je een boottocht met een karakteristieke houseboat door de smalle kanalen van Kerala, de backwaters. Dit labyrint van backwaters worden ook wel ‘het Venetië van India’ genoemd. Onderweg zie je palmbomen, dorpjes en rijstvelden. Het leven in de backwaters speelt zich af op het water en direct aan de waterkant. Je eigen kok kookt de heerlijkste gerechten!

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

start cruise in de ochtend, overnachting op de houseboat

Vandaag ga je aan boord van de karakteristieke houseboat die je door de smalle kanaaltjes van Allepey zal varen. Tijdens lunchtijd zal de boot aanleggen bij een veld of klein dorp van niet meer dan 4 of 5 huizen. Je kunt hier een kleine wandeling maken door het dorp of de velden. Als je het leuk vindt, kun je ook een bezoekje brengen aan een van de  huizen aan de waterkant.

Na de lunch vaar je weer verder door de smalle kanaaltjes. ’s Avonds gaat de motor uit en wordt de boot aan wal gelegd in de prachtige natuur. Hier kun je onder de sterrenhemel genieten van een heerlijke maaltijd.

Dag 2

Einde cruise en bouwsteen

Vanochtend vaar je weer terug naar Allepey waar je na het ontbijt weer aan land gaat. Je kunt de reis vervolgen naar Cochin of Periyar of we kunnen een transfer regelen naar Trivandrum voor je terugvlucht of je verdere reis door India. Als je liever nog een paar dagen wilt verblijven aan het strand, kan dit natuurlijk ook, je kunt dan kiezen voor de bouwsteen Varkala  of Kleurrijk Kovalam.

Inclusief

  • 1 overnachting op de houseboat 
  • 3 maaltijden

Locatie bouwsteen

Kerala backwatercruise

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks