Kameelsafari

Geniet van de woestijn en zandduinen bij Jaisalmer

Geniet van de woestijn en zandduinen bij Jaisalmer

Kameelsafari

Na het ontbijt in je hotel in Pushkar is deze bouwsteen afgelopen en kun je twee kanten op. Het hangt er natuurlijk vanaf wat je al gezien hebt, en hoeveel tijd je hebt. Vanuit Pushkar kun je direct naar Delhi. Wil je nog meer zien en beleven van India, kies dan voor de bouwsteen De Gouden Driehoek  waarbij je Agra en Jaipur bezoekt.

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Vertrek vanuit Jaisalmer, eerste dag kameelsafari

Je wordt bij je hotel opgehaald en naar het beginpunt van de safari gebracht, alwaar je overstapt op je kameel! Vergeet tijd en haast, want een kameel loopt langzaam. Onderweg zul je stoppen bij een oase voor de lunch, en meestal zal de gids een dorpje van zijn familie of andere bekenden laten zien.

’s Avonds stop je bij het kamp, waar de avondmaaltijd wordt bereid en je kunt genieten van de ondergaande zon. Naar keuze slaap je in een tent of buiten onder de sterrenhemel, die je hier prachtig kunt zien!

Dag 2

Kameelsafari, einde middag terug naar Jaisalmer

Als je wakker wordt, is de gids vast al bezig met het ontbijt! Geniet van de rust, de stilte en de weidsheid om je heen. Dan stap je weer op je kameel en gaat de safari verder. Bij de 2-daagse kameelsafari ben je aan het einde van middag op dag 2 weer terug in Jaisalmer. Als je kiest voor de 3-daagse safari, slaap je vanavond weer in je woestijn, en eindigt de safari aan het einde van de middag van dag 3, in Jaisalmer.

Als je denkt dat je 2 hele dagen in de woestijn te lang vindt, kun je ook kijken bij de korte Kameelsafari vanuit Jaisalmer, die we aanbieden als excursie. 

Inclusief

  • Maaltijden tijdens kameelsafari
  • Overnachting in tenten

Locatie bouwsteen

Kameelsafari

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks