Fietsexcursie in Delhi

Maak kennis met Delhi per fiets

Maak kennis met Delhi per fiets

Fietsexcursie in Delhi

Leer het andere Delhi kennen; per fiets! We bieden twee verschillende fietstochten aan, een unieke manier om een indruk te krijgen van het echte leven in de hoofdstad! De excursies beginnen vroeg, om de ergste warmte en drukte vóór te zijn! Je krijgt drinkwater mee en er wordt er onderweg gestopt voor een ontbijtje en een glas chai.

Het minimum aantal personen om de excursie te laten doorgaan is 2, en er zijn maximaal 8 personen in de groep. Je reist zelf naar het verzamelpunt van de excursie, daar staan de fietsen en de gids voor je klaar! Er zijn twee routes, je kunt je voorkeur doorgeven, maar de route kan altijd eventueel ter plaatse nog aangepast worden!

Vanuit: Delhi, vlakbij Turkman Gate.
Duur: van 06.30 uur to circa 10.00 uur
Vertrek: dagelijks

Let op: Omdat je door Old Delhi fietst, word je geacht om je armen en benen enigszins te bedekken, een korte broek en hemdje zonder mouwen wordt niet gewaardeerd. Ook teenslippers worden afgeraden op de fiets!

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Fietsexcursie in Delhi

De Shah Jahan route brengt je door het oude Delhi. Dit is de meest populaire route, genoemd naar de Mughal keizer, en geeft een beeld van het leven van deze keizer in de 17e-eeuwse stad Shahjahanabad (‘Old Delhi’). Je ziet onderweg een mix van beroemde gebouwen zoals het Red Fort, je fietst door het web van honderden smalle straatjes en de vele kleurrijke markten.

De Yamuna route gaat ook door de oude stad, maar je fietst vooral langs de heilige rivier Yamuna. Je begint in de kleine straatjes van Shahjahanabad en gaat langs de  indrukwekkende muren van het Rode Fort naar de rustige oevers van de Yamuna rivier bij Nigambodh Ghat.

Inclusief

  • Fietshuur
  • Begeleiding van Engelstalige gids
  • Fietshelm (niet verplicht)
  • Flesje water
  • Ontbijt

Locatie bouwsteen

Fietsexcursie in Delhi

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks