Easy Landing Mumbai

Ontspannen aankomen in Mumbai

Ontspannen aankomen in Mumbai

Easy Landing Mumbai

Na aankomst op de luchthaven van Mumbai (voorheen Bombay) word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel voor de eerste twee nachten brengt. Deze bouwsteen is een startpakket: de transfer van het vliegveld naar je hotel in het centrum en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis kun je zelf verder invullen!

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op het vliegveld van Mumbai, transfer naar hotel

Na aankomst op de luchthaven van Mumbai word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel voor de eerste 2 nachten brengt.

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Vrije dag in Mumbai

Mumbai is een drukke en grote wereldstad, waar torenflats en sloppenwijken elkaar afwisselen. Toch zul je in het oude centrum de koloniale sfeer ontdekken door de jarenlange overheersing van de Engelsen: er rijden rode dubbeldekkerbussen en je ziet ouderwetse zwarte ‘cabs’! Bezoek vandaag in ieder geval de Gateway of India’, Mumbai’s meest bekende monument!

Het ligt prachtig aan het water, tegenover het beroemde Taj Mahal Hotel, waar je naar binnen kunt gaan om een kop thee te drinken in de majestueuze lobby! Door haar ligging aan de kust heeft Mumbai een kilometerslang eigen strand, als je de tijd hebt zeker een bezoek waard!

Inclusief

  • Genoemde tranfer van vliegveld naar hotel
  • Twee overnachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Easy Landing Mumbai

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks