Easy Landing Delhi

Ontspannen aankomen in Delhi

Ontspannen aankomen in Delhi

Easy Landing Delhi

Een ideaal startpakket: na aankomst op de luchthaven van Delhi word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel voor de eerste twee nachten brengt. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je hotel en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis kun je zelf verder invullen!

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op het vliegveld van Delhi, transfer naar hotel

Na aankomst op de luchthaven van Delhi word je opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent, en naar je hotel gebracht. Hier verblijf je de eerste twee nachten van je rondreis!

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Vrije dag in Delhi

Vandaag kun je beginnen met het kennismaken met India, de bevolking en de cultuur. Bezoek bijvoorbeeld het beroemde Red Fort, de grote Jama Masjid moskee of het moderne winkelcentrum aan Connaught Place. Ga in ieder geval eens een kijkje nemen in het doolhof van steegjes en bazaars van Oud Delhi. Struikel niet over een van de loslopende (heilige) koeien!

Inclusief

  • Genoemde transfer van vliegveld naar hotel
  • Twee overnachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Easy Landing Delhi

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks