Maharadja paleizen, tijgers & tempels

Rondreis India - Reis op maat

Indrukwekkend India. Land van kleuren, geuren en tinkelende kamelenbellen. Van de Himalaya tot de woestijn en groen Kerala, je kijkt je ogen uit! Tijdens je rondreis overnacht je in de mooiste paleizen, waan je je in een sprookje en droom je weg bij wereldwonder Taj Mahal. Onweerstaanbare natuur, parken met tijgers en bijzondere accommodaties. En vooral veel pittig & kruidig eten! Dat is India.

Maar er is meer. Een fantastische mix van cultuur, spiritueel geloof en traditionele gerechten. Curry’s, komijnzaad en hete olie, je zal er geen genoeg van kunnen krijgen. De spiritualiteit en vele geloven zullen je betoveren en je laten nadenken over de diepere betekenis van dingen. De ziel van India zal je omarmen.

Laat je inspireren

Ontdek onze Bouwstenen India

Ontdek onze Rondreizen India

 • 1. Kies je
  bestemming

 • 2. Laat je
  inspireren

 • 3. Ontvang een
  reisvoorstel op maat

 • 4. Boek je
  droomreis!

 • Ontdek meer
  Ontdek India
  Praktische informatie

  Ontdek India

  Praktische informatie

  Altijd handig, praktische tips. Elk land heeft haar eigen specifieke kenmerken. Handig om te weten voordat je gaat of tijdens je reis. We hebben ze voor je op een rij gezet. Lees ook onze reisblog zodat je goed voorbereid op pad gaat! Hoe werkt het in India? Klik hieronder.

   

  Praktische informatie
 • Ontdek meer
  Laat je verrassen
  De hotspots

  Laat je verrassen

  De hotspots

  Speciaal voor jou geselecteerd, de beste hotspots. De leukste tips, trendy cafés, authentieke markten, een lokaal muziekevenement, een speciale route of een gave accommodatie. Laat je verrassen en ga mee op ontdekking. Dit zijn onze favorieten.

  De hotspots
 • Ontdek meer
  Heerlijk genieten
  Accommodaties

  Heerlijk genieten

  Accommodaties

  Sfeervol of bijzonder overnachten is onderdeel van je reis. Kleinschalige middenklasse accommodaties of unieke plekken die passen bij jóuw programma in India. Dat vinden we belangrijk. Vol afwisseling of in direct contact met de lokale bevolking. En altijd in een goede prijs/kwaliteitverhouding.

   

  Accommodaties
 • Ontdek meer
  Boordevol inspiratie
  Blogs

  Boordevol inspiratie

  Blogs

  Onze inspiratie rondreizen India staan al boordevol voorbeelden voor jóuw individuele rondreis. Flexibel opgebouwd uit onze bouwstenen en experiences: Van speciaal tot spectaculair. Stel je eigen reis samen met de lokale kennis en ervaring van onze reisspecialist. Wij zorgen ervoor dat je onbezorgd reist.

  Elke dag iets meemaken dat je nooit meer vergeet. Kijk, doe, proef & ontmoet.

  Blogs

Nieuws dat je raakt

Travel nieuws

 • Iedere maand nieuwe reisinspiratie!
 • Schrijf je nu in en reis met ons mee
01 03
Marcel & Kees



Alles is zeer goed verlopen tijdens onze reis door India

Alles is zeer goed verlopen tijdens onze reis door India en wij zijn uitermate tevreden over de reis en de organisatie daarvan.

Reisgraag.nl
Lambert van der Bruggen & fam, Zoetermeer



een fantastische reis naar India/Nepal die we echt nooit meer zullen vergeten!

Nog bijkomend van alle ervaringen en vermoeienissen stuur ik bijgaand onze evaluatie van een fantastische reis naar India/Nepal die we echt nooit meer zullen vergeten. Mede dankzij het goede werk van jullie!!!

Reisgraag.nl
Matty en Arie



Eén ding is zeker: wij zijn zeer te spreken over jullie organisatie.

Hoi, dank voor je aardige mail! We hebben heel erg genoten van deze reis en ontzettend veel gedaan, meegemaakt en indrukken opgedaan.

Reisgraag.nl

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

 • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
 • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
 • Wij kennen de landen in detail
 • Beleef elke dag iets onvergetelijks