Snorkelen in de Silfra Kloof

Unieke ervaring tussen twee continenten

Unieke ervaring tussen twee continenten

Snorkelen in de Silfra Kloof

Ontdek de meest fascinerende snorkelbestemming van IJsland. The once-in-a-lifetime experience voor de echte onderwater fan. Je snorkelt in het kristalheldere water op de breuklijn van de Amerikaanse en Euraziatische tektonische platen.

Vanuit: Reykjavik
Duur: 2.5 uur (ca. 40 minuten in het water) 
Vertrek: dagelijks het gehele jaar
Tip: Voor de ervaren duiker is het ook mogelijk om in plaats van snorkelen in een dry-suit onder water te gaan. Vraag naar de prijs en mogelijkheden. 

 

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

1

Snorkelen in de Silfra Kloof

De Silfra kloof is gelegen in het Thingvellir National park. Bekend als één van de drie balngrijkste bezienswaardigheden van de Golden Cirkel. Het water bij Sifra komt van de Langjökull gletsjer en wordt al ongeveer een halve eeuw gezuiverd door lavasteen. Hierdoor is het water zo helder dat het zicht op kan lopen tot wel 100 meter. Het meer biedt een kleurrijke onderwater wereld. 

Bij aankomst ontvang je de juiste uitrusting en een uitgebreide uitleg die je nodig hebt om veilig en zelfverzekerd door de Silfra kloof te snorkelen. De watertemperatuur ligt tussen de 2 ° C en 4 ° C. Met de goede uitrusting trotseer je de kou! Of je nu een ervaren snorkelaar bent of een beginner het is absoluut een betoverende ervaring!

Inclusief

  • Engelssprekende instructie door PADI Dive Guide/Master
  • Benodigde uitrusting
  • Entreegelden tot Silfra

Locatie bouwsteen

Snorkelen in de Silfra Kloof

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks