IJsland vanuit de Lucht

Weidse uitzichten vanuit een helikopter

Weidse uitzichten vanuit een helikopter

helikoptervlucht over IJsland

Vanuit: Reykyavik, ieder hotel
Duur: circa 45 minuten
Vertrek: dagelijks 
Tip: boek deze excursie op de eerste dag van je reis in IJsland. Het weer in IJsland is veranderlijk en vluchttijden en zelfs dagen kunnen veranderen.

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Natuurvlucht over IJsland

Nadat je besloten had om naar IJsland te reizen heb je vast en zeker die mooie filmbeelden gezien vanuit de lucht. Zwevend over de indrukkwekkende landschappen van het eiland besloot je meteen "hier moet ik naar toe'. Maak de vlucht nu niet virtueel maar in het echt. Neem plaats in die helikopter en laat je overwelmen door de schoonheid van IJsland.

De vlucht vliegt over Reykjavik en het omliggende landschap. Vanuit de lucht is goed te zien waarom de stad 'Rokerige baai' heet. De stomende vulkanisch bergen die de stad omsluiten zorgen voor een mystieke sfeer. Land op een van bergtoppen om te genieten van het uitzicht. In circa 45 minuten sta je weer met beide voeten aan de grond, een avontuur in de lucht rijker. 

Inclusief

  • Helikoptervlucht met piloot
  • 1x landing

Locatie bouwsteen

IJsland vanuit de Lucht

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks