Abu Dhabi Paleis

Abu Dhabi, Al Ain & Dubai combinatiereis (incl. Dubai Expo)

Bezoek de drie steden van de Emiraten

Oud, nieuw & groen

Bezoek 3 compleet verschillende steden

De emiraten blijven een perfecte bestemming voor een kort bezoek. Op slechts een paar uur vliegen ben je in een compleet andere wereld. Tijdens deze rondreis combineer je drie steden in de Emiraten namelijk Dubai, Abu Dhabi en Al Ain; alle drie bijzonder, uniek & compleet anders. Dubai is bij de meeste van ons wel bekend vanwege de bijzondere hotels en opgespoten eilanden. Vanaf oktober 2021 vindt hier ook de spectaculaire World Expo plaats. Er doen meer dan 200 landen mee aan deze wereldtentoonstelling; een must-see en once in a lifetime experience!

Indrukwekkende architectuur vind je in Abu Dhabi; een moderne wereldstand pur sang. Al Ain is de meest traditionele plaats én bovendien ook de meest groene stad van allemaal. De stad heeft niet voor niets de bijnaam ‘Tuin van de Emiraten’ gekregen.

Het zal een reis worden om niet snel te vergeten!
 

 • 1
  Dubai

  naar Dubai

  Na een vlucht van ongeveer zes uur land je in Dubai. Hier staat onze agent op je te wachten en brengt je naar je hotel. Tijdens deze rit proef je al meteen de magische sfeer die in deze stad heerst.

  01
  1 nacht
  6 uur
  Dubai
 • 2
  Dubai

  een stadstour in Dubai

  Je start deze gave tour in het oude gedeelte van Dubai. Als eerste staat er een fotostop bij de Jumeirah Moskee en het bekende Burj al Arab hotel op het programma. De gids neemt je vervolgens mee door de oude straatjes van de wijk Bastakiya. Ontdek de geschiedenis en tradities van Dubai in het nationale museum, gelegen in het Al Fahidi Fort, steek de Dubai Creek over per traditionele Abra (een watertaxi) en bezoek de bekende gold & spice souk. Na een heerlijke, traditionele lunch neemt de gids je mee naar het nieuwe gedeelte van Dubai. Hier bezoek je, hoe kan het ook anders, het hoogste gebouw ter wereld: de Burj Khalifa. Je start in de Dubai Mall waarna je de lift neemt naar de 124ste verdieping. Hier heb je een spectaculair uitzicht! Ken je de beelden van het kunstmatige eiland in de vorm van een palmboom? Dit kan je bekijken tijdens een bezoek aan het Atlantis hotel. Ook erg gaaf om te zien!

  Via de Monorail gaan jullie weer terug naar het vasteland, waar de auto van de gids op je wacht om je weer terug te brengen naar het hotel.

  02
  1 nacht
 • 3
  Dubai

  een bezoek aan de World Expo

  Na het ontbijt staat de transfer klaar om je naar de World Expo te brengen. Je kunt vandaag op eigen gelegenheid deze wereldtentoonstelling bezoeken. De beurs opent om 10.00 uur en sluit om 01.00 uur, op vrijdag en zaterdag sluit de beurs zelfs pas om 02.00 uur. Wat kan je eigenlijk verwachten van zo´n dag? Lees de blog De Wondere Wereld van de World Expo Dubai 2021 en je weet het.

  Als je er klaar bent, dan brengt de chauffeur je weer netjes naar je hotel. 

  03
  1 nacht
  30 min
 • 4
  Abu Dhabi

  een stadstour in Abu Dhabi

  In de ochtend word je met de auto naar Abu Dhabi gebracht, een rit van ongeveer anderhalf uur. Dit is de meest moderne stad van de regio met indrukwekkende architectuur. Een goed voorbeeld hiervan is de prachtige witte, met goud versierde, Sheikh Zayed moskee. Hier maak je een stop om een paar fantastisch mooie foto's te maken. De volgende stop is bij het Qasr al Hosn fort, een van de oudste bezienswaardigheden van het land. Hier kom je meer te weten over de tradities en gebruiken van dit emiraat. Na een heerlijke lokale lunch rij je naar het Saadiyat eiland voor een bezoek aan het Louvre. Het Louvre is een zustermuseum van het Louvre in Parijs en is in 2017 geopend. Het heeft een indrukwekkende kunstcollectie in een indrukwekkend gebouw. Neem de tijd om de kunstwerken te bekijken.

  Aan het einde van de dag word je weer naar je hotel in Dubai gebracht.

  04
  1 nacht
  1 uur 30 min
 • 5
  Al Ain

  een stadstour in Al Ain

  Een nieuwe dag, een nieuwe stadstour en wel in Al Ain. De rit ernaartoe duurt ongeveer twee uur. Al Ain is gelegen op de grens met Oman en is omgeven door woestijn en bergen. Het is sinds 2011 een UNESCO world heritage plek met meer dan 10.000 hectare aan parken en is derhalve niet voor niets uitgeroepen tot 'De Tuin van de Emiraten'. Tijdens de stadstour in Al Ain bezoek je de kamelenmarkt, het Qasr al Muwaiji fort en het lokale museum. In dit museum, wat onlangs gerestaureerd is, ontdek je van alles van de lokale geschiedenis. Na een stop bij het Al Jahili Fort volgt tot slot een bezoek aan het voormalig paleis van de eerste Sheikh van de Emiraten, Zayed Bin Sultan al Nahyan.

  Aan het einde van deze dag word je weer naar je hotel in Dubai gebracht.

  05
  1 nacht
  2 uur 30 min
 • 6
  Amsterdam

  einde van de reis

  Het zit er alweer op. Je wordt naar het vliegveld gebracht voor de vlucht terug naar huis. Kijk nog even uit het raam en laat het groot, groter, grootst-principe (letterlijk) achter je. Natuurlijk is het ook mogelijk om nog wat langer in Dubai te blijven, laat het ons weten, we maken je reis graag precies zoals jij dat wilt.

  06
  30 min

Inclusief

 • Genoemde transfers van- en naar de vliegvelden in internationale groep
 • Genoemde transfers tijdens activiteiten in internationale groep
 • Verblijf in 1 x tweepersoonskamer
 • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
 • Lunch op dag 4 & 5
 • Dagtour Dubai incl. Burj Khalifa standaard entreeticket + enkele reis met Monorail
 • Dagtour Abu Dhabi incl. Qasr al Hosn & Louvre (standaard entree)
 • Dagtour Al Ain incl. Qasr al Muwaiji, Al Jahili Fort & Sheikh Zayed Bin Sultan al Nahyan paleis
 • Engelssprekende gids tijdens excursies
 • Engelssprekende chauffeur tijdens transfers

Locatie rondreis

3 Steden combinatiereis (incl. Dubai Expo)

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

 • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
 • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
 • Wij kennen de landen in detail
 • Beleef elke dag iets onvergetelijks