Easy Landing Dubai

Ontspannen aankomen in Dubai

Ontspannen aankomen in Dubai

Easy Landing Dubai

Een ideale bestemming voor een korte stedentrip. Maak kennis met deze heel bijzondere, luxe stad in het Midden Oosten op circa 6,5 uur uur vliegen vanaf Nederland. Je kunt genieten van de zon, op een avontuurlijke jeeptocht door de woestijn, eindeloos winkelen in de Dubai Mall en the Emirates of genieten van top kwaliteit eten en drinken in de vele goede hotels en restaurants. Een bezoek aan de beroemde wolkenkrabber Burj Khalifa mag eigenlijk ook niet ontbreken tijdens je bezoek aan Dubai.

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op vliegveld Dubai & transfer naar hotel

Bij aankomst op de luchthaven van Dubai staat de chauffeur op je te wachten om je naar het hotel te brengen.

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Vrije dag

Vandaag kun je naar eigen wens invullen. Breng een bezoek aan de beroemde Burj Khalifa, vaar met een traditionele Dhow over Dubai Creek of ga op een 4x4 jeeptocht door de woestijn.

Dag 3

Vrije dag

Vandaag kun je naar eigen wens invullen. Maak een stadstour door Dubai of ga winkelen in een van de vele winkelcentra die Dubai rijk is.

Dag 4

Transfer naar het vliegveld, einde bouwsteen

Na het ontbijt staat de transfer klaar richting het vliegveld en eindigt deze bouwsteen. Natuurlijk is het ook mogelijk om nog wat langer in Dubai te verblijven, we maken je reis geheel op maat.

Inclusief

  • Genoemde transfer van vliegveld naar hotel en vice versa
  • Drie hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Verblijf in 1 x tweepersoonskamer (op basis van 2 personen)

Locatie bouwsteen

Easy Landing Dubai

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks