Burj Khalifa tickets - naar de top

Entreeticket Burj Khalifa

Entreeticket Burj Khalifa

Burj Khalifa tickets - naar de top

Bewonder Dubai vanaf Burj Khalifahet hoogste gebouw in de wereld, en laat je imponeren door de architectuur van deze wolkenkrabber. De lift gaat met een snelheid van 10 meter per seconde omhoog naar verdieping 124 waar je het observatiedek vindt. Je kunt hier de stad in 360 graden bewonderen, en vooral in de avond is het een waar spektakel met alle lampjes en lichtjes die de stad uitstraalt.

Indien gewenst kun je ook een VIP behandeling nemen. In dat geval heb je een prive lift, geen wachttijden, toegang tot de VIP lounge, zijn drankjes inclusief en krijg je persoonlijke begeleiding. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen bij interesse.

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Burj Khalifa tickets - at the top level 124 – 125

Bewonder Dubai vanaf het hoogste gebouw in de wereld en laat je imponeren door de architectuur van deze wolkenkrabber. De lift gaat met een snelheid van 10 meter per seconde omhoog naar verdieping 124 waar je het observatiedek vindt. Je kunt hier de stad in 360 graden bewonderen, en vooral in de avond is het een waar spektakel met alle lampjes en lichtjes die de stad uitstraalt.

Inclusief

  • Entreeticket Burj Khalifa level 124/125

Locatie bouwsteen

Burj Khalifa tickets - naar de top

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks