In de voetsporen van Che Guevara

Monument & mausoleum

Monument & mausoleum

In de voetsporen van Che Guevara

Santa Clara is een interessante stad voor liefhebbers van de geschiedenis van Cuba! Hier hebben de laatste gevechten plaatsgevonden die uiteindelijk hebben geleid tot het einde van de Batista dictatuur. 

Je vindt hier veel aandenkens aan de revolutie, zoals het gigantische monument en mausoleum van Ernesto Che Guevara.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Santa Clara

Je komt aan in Santa Clara, gelegen aan de voet van de bergketen Sierra del Escambray. Hier werden in 1958 de laatste gevechten gevoerd van de guerillaoorlog en kwam er, onder leiding van Che Guevara, een einde aan de Batista dictatuur. Je slaapt hier in een casa particular. Wil je liever in een hotel slapen? Dat kan ook, geef het aan.

Dag 2

Vrije dag

Op de Plaza de la Revolución vind je een gigantisch monument van de populaire held van Cuba: Che Guevara. Het is bijzonder om te zien hoe de Cubanen hier hun held een laatste eer bewijzen. Het stoffelijk overschot van Che bevindt zich in het mausoleum ernaast. Verder is een Santa Clara een levendige stad met een gezellig centraal plein.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Deze bouwsteen eindigt vandaag. Je kunt hierna bijvoorbeeld kiezen voor een verblijf aan het strand; Bijkomen op Cayo las Brujas.

Inclusief

  • Twee overnachtingen in een casa particular inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

In de voetsporen van Che Guevara

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks