Tropisch Guardalavaca

Mooie brede zandstranden

Mooie brede zandstranden

Tropisch Guardalavaca

Op ongeveer een uur rijden ten noorden van Holguin vind je de brede stranden van ‘Tropisch Guardalavaca’, de Costa Verde. De naam ‘groene kust’ is te danken aan de groene heuvels op de achtergrond. Aan het brede zandstrand kun je relaxed genieten van je laatste dagen in Cuba. Het prachtige 4-sterren hotel biedt genoeg faciliteiten om je te vermaken! Ter plaatse kun je diverse excursies boeken of je huurt een brommer of fiets en gaat zelf de stranden in de omgeving verkennen!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst Guardalavaca

Vandaag kom je aan in Guardalavaca. Verken als eerste hotel Brisas en beslis in welk restaurant je vanavond gaat eten, want alle maaltijden en lokale drankjes zijn inbegrepen. Wandel vervolgens via de prachtige tuin naar het brede zandstrand en geniet van een heerlijke Mojito! Guardalavaca heeft ook nog een klein centrum met een aantal bars waar je heen kunt als je wilt.

Dag 2

Vrije dag

Op je vrije dag kun je gebruik maken van de vele faciliteiten die het hotel biedt waaronder allerlei watersporten, een fitnessruimte, een mooi zwembad en verschillende whirlpools. Ook is het strand van Guardalavaca zeer geschikt om lekker te niksen onder de palmbomen! Ook kun je de verschillende stranden in de omgeving gaan verkennen door een brommer of fiets te huren. Voor onderwater liefhebbers zijn er uitstekende duik & snorkelmogelijkheden.Blijf je liever boven water dan zijn er ook diverse boottochten te boeken! 

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na de ontspannen dagen in Guardalavaca kun je naar het vliegveld van Holguin worden gebracht.

Inclusief

  • Twee hotelovernachtingen op basis van all-inclusive

Locatie bouwsteen

Tropisch Guardalavaca

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks