Snorkelen bij Playa Larga

Prachtige koraalrif en heldere zee

Prachtige koraalrif en heldere zee

Snorkelen bij Playa Larga

Anders dan de naam doet vermoeden, vind je bij Playa Larga een klein, rustig strand met weinig toeristen. De reizigers díe je hier ziet, komen voor de vele duik – en snorkelplekken. Vergeet ook de natuur in het achterland niet: een moerasgebied vol unieke planten en vogels.

Deze bouwsteen 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst bij Playa Larga

Bepaal zelf hoe laat je vandaag de auto instapt. Eenmaal aangekomen, gooi je je koffer in je kamer, trek je je zwemkleding aan en neem je een verfrissende plons. Het is een bijzondere plek om te overnachten en heerlijk rustig! Hier heb je geen grote hotels en drukke bars, wel een kleine vissershaven en een smal strand.

Dag 2

Vrije dag

Vandaag heb je een vrije dag in Playa Larga. De eigenaar (of een andere vriendelijke dorpsgenoot) helpt je graag aan een gids als je op stap wil in het achterland. In de moerassige omgeving van Cienaga de Zapata vind je grotten, reptielen en in de wintermaanden trekvogels.

Natuurlijk kun je ook langs de kust richting Playa Girón op zoek gaan naar een strandje met je eigen snorkelplek! Je loopt vanaf het strand zo de zee in om te snorkelen in de Varkensbaai. Je kunt ook een boottocht boeken om te gaan duiken bij het prachtige koraalrif.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Vandaag eindigt deze bouwsteen en kan je doorreizen naar bijvoorbeeld Cienfuegos of Trinidad.

Inclusief

  • Twee overnachtingen in een casa inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Snorkelen bij Playa Larga

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks