De natuur van Las Terrazas

Verken dit UNESCO Biosfeerreservaat

Verken dit UNESCO Biosfeerreservaat

De natuur van Las Terrazas

Las Terrazas ligt in de heuvels van Sierra del Rosario. Dit gebied is uitgeroepen door UNESCO tot Biosfeerreservaat en ligt tussen de Viñales vallei en Havana in. Je kunt hier wandelen door de bossen, vogels spotten en zwemmen in de natuurlijke baden van de rivier San Juan.
Voor de avontuurlijke reizigers is ziplinen over het meer een aanrader!

Je verblijft in een eco-hotel dat om een grote boom heen is gebouwd, middenin de groene natuur. De ideale plek voor natuurliefhebbers!

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

De bouwsteen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Las Terrazas

Bij aankomst in het groene Las Terrazas kun je genieten van een lekkere biologische lunch in het dorp. Hier bevindt zich een kunstzinnige gemeenschap, je ziet er veel hout & aardewerk. Het is een aanrader om hierna te ontspannen in de natuurlijke baden van de rivier San Juan en te genieten van de natuur om je heen. In dit biosfeerreservaat leven vele vogelsoorten die je zeker zult horen en zien. 

Dag 2

Vrije dag in Las Terrazas

In de omgeving zijn verschillende wandelingen te ondernemen, bijvoorbeeld op de flanken van de berg El Taburete en langs de ruïnes van koffieplantages. Tevens is er genoeg aanbod van andere outdoor activiteiten; zoals ziplinen over het meer, paardrijden en een potje tennis op de baan van het hotel. Je hoeft je hier niet te vervelen! 
We kunnen een wandeling met gids of ziplinen (op 3 of 6 trajecten) voor je regelen indien gewenst.

Dag 3

Vertrek Las Terrazas

Na het ontbijt eindigt deze bouwsteen. Neem nog een laatste duik in het zwembad van het hotel en vervolg je de reis met de Fly-drive door West Cuba naar Cienfuegos!

Inclusief

  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

De natuur van Las Terrazas

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks