Easy landing Havana

Ontspannen aankomen in Cuba

Ontspannen aankomen in Cuba

Easy landing Havana

Na aankomst op de luchthaven van Havana word je opgewacht door een chauffeur die je naar je casa particular brengt. Ook krijg je een cursus salsadansen van ons aangeboden, gegeven door een professionele salsadanser(es).

De aankomsttransfer en overnachtingen kunnen we ook voor je regelen als je aankomt in Varadero, Holguin of Guardalavaca.

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Havana

Na aankomst op de luchthaven van Havana (of Varadero) word je naar de casa particular gebracht. Onderweg zie je waarschijnlijk al Amerikaanse Cadillacs en misschien zelfs een oude Nederlandse bus. Ja, je bent terug in de tijd.
In de avond komt Cuba nog meer tot leven. Je kunt gaan salsadansen of gewoon genieten van de salsamuziek in een Casa de la Trova. Of ga cocktails drinken in één van de vele rumcafé’s. Heel bekend is Bodeguita del Medio, waar de beroemde schrijver Ernest Hemingway zijn favoriete drankje de Mojito kwam drinken.

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Salsa dansen

Vandaag ga jij als een echte Zuid-Amerikaan(se) met je heupen zwieren. Samen met een professionele salsadanser(es) leer je in een ochtend (of middag) de kneepjes van het vak in een mooie oude dansschool midden in Havana. Ook als je geen gevoel voor ritme hebt kan je hier gewoon aan meedoen. De dansers zijn zo professioneel dat ze je laten swingen.

Na (of voor) het dansen kan je de stad gaan bekijken. Een deel van de stad is door de UNESCO uitgeroepen tot monument; er is dus veel moois te zien! Wandel ook even over de Malecon aan de kust, zoals de locals graag doen. 

Inclusief

  • Twee overnachtingen in een casa particular inclusief ontbijt
  • Workshop salsadansen van professionele salsadansers in en dansschool in Havana

Locatie bouwsteen

Easy landing Havana

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks