Bijkomen op Cayo Las Brujas

Vis eten & zwemmen

Vis eten & zwemmen

Bijkomen op Cayo Las Brujas

Cayo las Brujas is vanaf het vasteland te bereiken via een bijzondere, door zee omgeven, verbindingsweg van 48 kilometer lang. Links en rechts azuurblauwe zee! Aan het einde vind je een rustig tropisch paradijs van allemaal koraaleilandjes met prachtige zandstranden en mangrovebossen. Ideaal voor een paar dagen chillen, wandelen en snorkelen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst Cayo Las Brujas

Ergens op de dag kom je aan op Cayo Las Brujas, een rustige, unieke strandplek waar je echt even helemaal tot rust kunt komen. Geniet bijvoorbeeld van lekkere verse vis in het restaurant met prachtig uitzicht op het lange zandstrand en de helderblauwe zee.

Dag 2

Vrije dag

Als je vandaag niets wil doen, dan is dat natuurlijk helemaal prima. Maar weet dat je in de mangrovebossen goed kunt wandelen en dat daar flamingo’s, pelikanen, reigers en veel andere vogels wonen. Bij Cayo las Brujas kun je ook mooi duiken! Ze hebben het scheepswrak van San Pascual laten liggen waar je naartoe kunt gaan.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na deze ontspannende experience op Cayo las Brujas kun je een tussenstop maken in de historische stad Santa Clara; In de voetsporen van Che. Mocht je een extra vrije dag willen in Cayo las Brujas geef het dan gerust door! Indien gewenst kunnen we ook een verblijf op buureiland Cayo Santa Maria aanbieden.

Inclusief

  • Twee hotelovernachtingen op basis van All Inclusive

Locatie bouwsteen

Bijkomen op Cayo Las Brujas

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks