Sarapiqui: Jungle Eco-lodge

Verblijf in het regenwoud

Verblijf in het regenwoud

Sarapiqui: Jungle Eco-lodge

Tijdens deze Costa Rica bouwsteen verblijf je in Sarapiqui, midden in het regenwoud tussen Tortuguero Nationaal Park en La Fortuna. Ooit was hier een van de belangrijkste havens van Costa Rica, de schepen voeren vanaf Sarapiqui verder naar zee.

Nu kun je hier genieten van de prachtige natuur, je verblijft in een sfeervolle lodge en zijn er vele excursiemogelijkheden in de omgeving. Sarapiqui is echt een aanrader om als tussenstop toe te voegen aan jouw rondreis door Costa Rica!

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Sarapiqui

Na aankomst in de sfeervolle lodge midden in de natuur van Sarapiqui kun je een bezoek brengen aan hun eigen museum of even bijkomen met een sapje aan het zwembad. Het hotel heeft een eigen ‘ranarium’ voor het kweken van gifkikkertjes, een mooie vlindertuin en een orchideeëntuin. Daarnaast is er een leuke wandeling uitgezet over het terrein van de lodge.

Dag 2

Einde van deze bouwsteen

In de ochtend heb je vandaag nog genoeg tijd om een excursie te boeken zoals White Water raften of paardrijden onder begeleiding van een lokale gids. Ook kun je nog prachtig wandelen op het terrein van de lodge. 

Nog niet uitgekeken in Sarapiqui? Natuurlijk kunnen we je verblijf met een of enkele dagen verlengen. Wel klaar om verder te reizen? De meeste reizigers kiezen hierna voor onze bouwsteen De vulkaan & het nevelwoud, waarbij je kennis maakt met de Arenal vulkaan bij La Fortuna en het nevelwoud van Monteverde.

Inclusief

  •  Hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Sarapiqui: Jungle Eco-lodge

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks