Rafiki Beach: Safaritenten aan het strand

Playa Matapalo

Playa Matapalo

Rafiki Beach: Safaritenten aan het strand

Tijdens ons Costa Rica bouwsteen Rafiki Beach Camp kun je comfortabel kamperen aan het strand, én het Manuel Antonio National Park bezoeken! Op zo’n 35 km richting het zuiden vind je dit sfeervolle Beach Camp, direct aan het strand!

Verblijf in het bijzondere en kleinschalige Rafiki Beach Camp, met comfortabele safaritenten rondom een zwembad, aan het strand van Matapalo! Vanaf het Rafiki Beach Camp kun je het National Park Manuel Antonio bezoeken. Maar ook het reservaat Hacienda Baru is vlakbij! Hier kun je mooie wandelingen maken of een canopy-tour doen. Maar als je gewoon lekker wilt relaxen aan het strand, kan dat natuurlijk ook!

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst Rafiki Beach Camp

Bij het Rafiki Beach Camp kun je genieten van het strand op loopafstand van je safaritent. Neem een duik in het verfrissende water van de zee of van het zwembad. Het Rafiki Beach Camp biedt verschillende activiteiten aan waar je gebruik van kunt maken. Ga bijvoorbeeld kajakken in de zee, paardrijden op het strand of wildwater-raften over de Savegre rivier. ’s Avonds is de spectaculaire zonsondergang het decor voor een heerlijk diner aan het strand.

Dag 2

Vrije dag

Het Nationale Park van Manuel Antonio is een van de meest bezochte parken in Costa Rica. Vanuit het Rafiki Beach Camp is het eenvoudig om een trip naar Manuel Antonio te boeken. Hier kun je onder andere kanoën, snorkelen, zeilen, wandelen of vissen, en onderwijl genieten van de bijzondere natuur. Het is bijna onmogelijk om een dag in het park door te brengen zonder wilde dieren te zien. Zo leven er brulapen, kapucijnapen, doodshoofdaapjes, luiaards, wasbeertjes en leguanen.

Als je Manuel Antonio te druk vindt, kun je het minder bekende Hacienda Baru reservaat bezoeken. Ook hier grenst het regenwoud aan het strand. In Hacienda Bura kun je ook mooie wandelingen maken en diverse activiteiten ondernemen, zoals canopy- en zipline tours.

Voor surfliefhebbers raden we het strand van Dominical aan, dit ligt op een half uurtje vanaf het Beach Camp. Er zijn diverse surfscholen te vinden en surfers van over de hele wereld komen naar dit strand voor de fantastische golven. Als je niet zelf wilt surfen, is een bezoek aan dit vriendelijke plaatsje evengoed de moeite waard.

Dag 3

Vertrek Rafiki Beach Camp, einde van deze bouwsteen

Vandaag verlaat je het Rafiki Beach Camp om je reis door Costa Rica te vervolgen. Reis bijvoorbeeld verder naar het Corcovado National Park of ga op zoek naar dolfijnen bij Playa Tortuga. Natuurlijk is het ook mogelijk langer in het Beach Camp te blijven. Laat het ons weten bij je aanvraag, we passen het reisvoorstel graag voor je aan!

Inclusief

  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt in een safaritent zonder airco 

Locatie bouwsteen

Rafiki Beach: Safaritenten aan het strand

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks