Playa Tortuga: zoeken naar wilde dolfijnen

Playa Tortuga

Playa Tortuga

Playa Tortuga: zoeken naar wilde dolfijnen

Heerlijke bouwsteen naar de kust bij Playa Tortuga, een prachtige, romantische plek. Playa Tortuga ligt afgelegen en dus is het hier nog rustig. De stranden zijn kilometers lang en breed, maar niet zo geschikt om te zwemmen. Het toerisme is hier nog niet extreem ontwikkeld dus we gaan op zoek naar een passend verblijf in Ojochal, Dominical of Tortuga. 

Hier op het schiereiland Osa vind je weelderige jungle, met in de omgeving het Corcovado National Park, de beschermde wateren van het Ballena Marine Park, Cano Island en de mangroves bij Sierpe. Je kunt, als je zin hebt in wat activiteiten, een trip maken naar het Ballena National Marine Park, waar je prachtig kunt snorkelen en dolfijnen en soms ook walvissen kunt zien.

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Playa Tortuga

Vandaag kom je aan in Playa Tortuga. Afhankelijk van waar je vandaan komt, heb je misschien nog tijd om van het zwembad te genieten!

Dag 2

Vrije dag

Vandaag kun je lekker luieren bij het zwembad of een trip maken in de omgeving. Zo kun je een tocht maken naar het Ballena National Marine Park, waar je prachtig kunt snorkelen en dolfijnen en soms ook walvissen kunt zien.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na een paar ontspannen dagen is het tijd om de koffers in te pakken en de reis verder te vervolgen. Natuurlijk is het ook mogelijk wat langer in Playa Tortuga te blijven, laat het ons weten bij je aanvraag, we passen het reisvoorstel graag voor je aan!

Inclusief

  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt

     

Locatie bouwsteen

Playa Tortuga: zoeken naar wilde dolfijnen

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks