Manuel Antonio: combineer natuur & strand

Natuur & strand

Natuur & strand

Manuel Antonio: combineer natuur & strand

Manuel Antonio biedt een perfecte combinatie van natuur & strand! Het is een klein en populair National Park dat bestaat uit een reeks mooie baaien met witte zandstranden en rotsen, omringd door tropisch regenwoud dat tot aan het strand groeit. Je kunt hier brulapen, kapucijnapen, doodshoofdaapjes, luiaards, wasbeertjes en leguanen zien!

Ook buiten het Manuel Antonio National Park zijn er stranden, maar deze zijn niet zo ‘bounty-achtig’ als de prachtige, witte stranden in het park zelf. Het is hier mogelijk te snorkelen in zee, en je kunt paardrijden, raften en zeilen. Het is wel een vrij toeristisch park, dat vooral in de weekenden en op feestdagen erg druk bezocht wordt door de Ticos zelf. Ook het dorp is erg toeristisch en druk. Zoek je meer rust? Verblijf dan in de buurt van Ojochal en Dominical waar vandaan je een dagtrip naar Manuel Antonio National Park kunt maken. Vraag je reisspecialist naar de mogelijkheden. 

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst Manuel Antonio

Je kunt naar Manuel Anonio reizen per huurauto of interbus, het vervoer is nog exclusief. Afhankelijk van de aankomsttijd kun je meteen het Nationale Park gaan bezoeken of heerlijk gaan relaxen op een van de stranden.

2

Vrije dag

Vandaag heb je genoeg tijd om het Nationaal Park Manuel Antonio te bezoeken. In de ochtend is het vaak rustiger in het park dan in de middag. Maar de keuze is aan jou. Houd er wel rekening mee dat het park om 16.00 uur sluit en iedereen om 15.00 uur verzocht wordt naar de uitgang te lopen. Door het park zijn verschillende wandelpaden uitgezet. Deze wandelingen komen langs prachtige baaien met bounty-achtige stranden.

Wil je liever dieren spotten dan is het mogelijk om bij de ingang een gids te huren. Samen ga je dan op zoek naar o.a. brulapen, kapucijnerapen, doodshoofdaapjes, luiaards, wasbeertjes en leguanen. Maar ook als je geen gids huurt, zul je bijna altijd wel enkele dieren spotten. De dieren in Manuel Antonio zijn minder schuw dan op andere plaatsen in Costa Rica.

Dag 3

Vertrek uit Manuel Antonio

Vandaag reis je weer verder. Indien je niet per huurauto reist, regelen we graag de transfer en/of de interbus naar de volgende bestemming voor je!

Inclusief

  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Manuel Antonio: combineer natuur & strand

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks