Easy Landing San José

Ontspannen aankomen in Costa Rica

Ontspannen aankomen in Costa Rica

Easy Landing San José

Na aankomst op het vliegveld van San José word je verwelkomd door een chauffeur die je naar het gezellige hotel in het centrum van de stad brengt. De volgende dag word je opgehaald bij je hotel en naar het lokale agentschap gebracht. Hier krijg je, onder het genot van een kopje koffie, uitleg over jouw reis door Costa Rica. Deze tips zijn echt onmisbaar en maken van jouw Costa Rica selfdrive een ultieme beleving. 

Na de meet&greet is er tijd om een excursie in te plannen (niet inbegrepen in deze bouwsteen). Zet jij je beste beentje voor tijdens een Spaanse les, ga je een typisch Costa Ricaans gerecht maken of heb je zin om je heupen los te maken tijdens een dansles? Een bezoek brengen aan de Poas vulkaan kan ook maar hier heb je een hele dag voor nodig. Wil je meerdere excursies boeken, of wellicht aan het einde van je reis, informeer je reisspecialist naar de mogelijkheden. 

Mocht je nu niet kunnen kiezen en alle vier de excursies willen? Dat kan natuurlijk! Geef het aan bij de landenspecialist.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst & transfer naar hotel

Na aankomst op de luchthaven van San José word je opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent en naar je hotel gebracht.  Na zo’n lange vliegreis is het fijn dat er iemand op je staat te wachten. Hij of zij neemt je mee naar het kantoor van onze agent om de reis kort door te nemen, onder het genot van koffie/thee, en eventuele vragen te beantwoorden. Hierna word je naar je hotel gebracht. Afhankelijk van je aankomsttijd kun je nog even de stad in of relaxen bij het gezellige hotel.

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Koken, swingen of leren

Vandaag dompel je je onder in de cultuur. De hoofdstad San José ligt in de centrale vallei op ongeveer 1.100 m hoogte. Vandaag kun je beginnen met het kennismaken met Costa Rica! Bezoek bijvoorbeeld het National Theatre en La Plaza de la Cultura. Het Museo Nacional de Costa Rica geeft je een goed beeld van de geschiedenis van Costa Rica. Daarnaast kun je heerlijk rondsnuffelen op de Mercado Central, de grootste markt van San José.

De excursie die je hebt gekozen begint ook vandaag. Heb je gekozen om je beste beentje voor te zetten tijdens een Spaanse les, ga je een typisch Costa Ricaans gerecht maken of heb je zin om je heupen los te maken tijdens een dansles? Alle excursies worden gegeven door een local, dan weet je zeker dat ze over ze jou het juiste aanleren.
Aan het einde van deze dag ben je goed geïntegreerd denken wij!

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Vandaag eindigt deze bouwsteen en kan de verdere reis door Costa Rica beginnen. Je kunt bijvoorbeeld  kiezen voor de bouwsteen Tortuguero Nationaal Park, op zoek naar schildpadden op het Caribische strand aan de oostkust van Costa Rica. Of kies voor onze bouwsteen de vulkaan & het nevelwoud, waarbij je de twee meest bekende parken van Costa Rica bezoekt: La Fortuna en Monteverde.

Inclusief

  • Genoemde transfers van- en naar de vliegvelden
  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

 

Locatie bouwsteen

Easy Landing San José

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks