Corcovado: papegaaien & apen in het regenwoud

Sierpe - Drake Bay (bij Corcovado National Park) - Sierpe

Sierpe - Drake Bay (bij Corcovado National Park) - Sierpe

Corcovado: papegaaien & apen in het regenwoud

Tijdens deze bouwsteen naar Corcovado bezoek je het grootste park van Costa Rica, een van de meest ongerepte stukjes natuur in Costa Rica! Corcovado ligt op het schiereiland Osa Peninsula, in de Pacific. Je reist eerst naar Sierpe.

Daarna ga je verder per boot naar de lodge. Het plekje is prachtig: tussen tropische vegetatie en vlakbij het strand, aan Drake Bay!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst & per boot naar de lodge

Vandaag moet je in ieder geval om 11:30 uur in Sierpe zijn, waar de boot van de lodge al ligt te wachten. De boottocht naar de lodge is al een prachtig avontuur, door mysterieuze mangrovewouden. In de middag kom je aan bij de lodge, op tijd voor de lunch, en de rest van de middag ben je vrij, je kunt prachtige wandelingen maken in de omgeving!

Dag 2

Corcovado National Park of naar Cano Island tour

Vandaag een vroeg ontbijt, er staat vandaag een tour door het Corcovado National Park en/of een boottrip naar Cano Island op het programma!

De excursie door het Corcovado National Park begint al om 06.00 met een korte tocht naar het San Pedrillo Estacion. Onderweg zul je al vele vogels zien en vooral ook horen. Hier maak je een wandeling door het park, waar vele dierensoorten leven, waaronder apen en prachtige kleurrijke macaws. Na de lunch is er nog tijd voor een wandeling voor je weer terugkeert naar de lodge.

Bij de trip naar Cano Island vertrek je vroeg in de ochtend voor een boottocht naar het eiland. Na aankomst kun je snorkelen en relaxen, na de lunch keer je per boot terug naar de lodge, met een beetje geluk onder begeleiding van een school dolfijnen.

Als je kiest voor de 4-daagse bouwsteen maak je een excursie op dag 2 én een excursie op dag 3, beide dagen ben je in de loop van de middag terug in de lodge en heb je verder vrij!

Als je kiest voor de 3-daagse bouwsteen kun je kiezen tussen de twee excursies: Corcovado N.P. of Cano Island!

Dag 3

Per boot terug naar Sierpe & einde van deze bouwsteen

Na het vroege ontbijt stap je rond 07.30 uur weer in de boot voor de terugtocht naar Sierpe. Daar kun je je rondreis door Costa Rica weer vervolgen!

Inclusief

  • Transfer per boot van Sierpe naar de lodge en terug
  • Hotelovernachtingen op basis van volpension
  • 1 (of 2) van de genoemde excursies

Locatie bouwsteen

Corcovado: papegaaien & apen in het regenwoud

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks