Corcovado: papegaaien & apen in het regenwoud

Sierpe - Drake Bay., Corcovado NP - Sierpe

Sierpe - Drake Bay., Corcovado NP - Sierpe

Corcovado: papegaaien & apen in het regenwoud

Tijdens deze bouwsteen naar Corcovado bezoek je het grootste natuurgebied van Costa Rica, een van de meest ongerepte stukjes in Costa Rica! Corcovado ligt op het schiereiland Osa Peninsula, in de Pacific. Je reist eerst naar Sierpe en parkeert daar je huurauto. 

Daarna ga je verder per boot naar de lodge. Het plekje is prachtig: tussen tropische vegetatie en vlakbij het strand, aan Drake Bay!

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst & per boot naar de lodge

's Ochtends reis je zelfstandig per huurauto naar Sierpe waar de boot van de lodge al op je ligt te wachten. De boottocht naar de lodge is al een prachtig avontuur, door mysterieuze mangrovewouden en dwars door de branding van de zee. In de middag kom je aan bij de lodge, op tijd voor de lunch, en de rest van de middag ben je vrij, je kunt prachtige wandelingen maken over het strand en in de nabije omgeving. Maar even relaxen is ook fijn. 

Dag 2

Wandelen in Corcovado National Park

Vandaag een vroeg ontbijt, er staat vandaag een tour door het Corcovado National Park op het programma.

De excursie door het Corcovado National Park begint al om vroeg met een korte tocht naar het San Pedrillo Estacion. Onderweg zul je al vele vogels zien en vooral ook horen. Hier maak je een wandeling door het park, waar vele dierensoorten leven zoals apen en prachtige kleurrijke macaws. De gids vertelt je er alles over en wijst je op dieren en insecten die je zelf niet zou spotten. Na de lunch is er nog tijd voor een wandeling voor je weer terugkeert naar de lodge.

Wil je ook naar Isla del Cano? Vraag dan je reisspecialist om een extra nacht Drake Bay in te plannen. Bij de trip naar Cano Island vertrek je vroeg in de ochtend voor een boottocht naar het eiland. Na aankomst kun je snorkelen en relaxen, na de lunch keer je per boot terug naar de lodge, met een beetje geluk onder begeleiding van een school dolfijnen.

Als je kiest voor de 4-daagse bouwsteen maak je een excursie op dag 2 én een excursie op dag 3, beide dagen ben je in de loop van de middag terug in de lodge en heb je verder vrij!

Dag 3

Per boot terug naar Sierpe & einde van deze bouwsteen

Na het vroege ontbijt stap je rond 07.30 uur weer in de boot voor de terugtocht naar Sierpe. Daar kun je je rondreis door Costa Rica weer vervolgen!

Inclusief

  • Transfer per boot van Sierpe naar de lodge en terug
  • Hotelovernachtingen op basis van volpension
  • Genoemde excursie (neem je paspoort mee naar de entree van het park!) 

Locatie bouwsteen

Corcovado: papegaaien & apen in het regenwoud

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks