Caribisch strand Cahuita of Puerto Viejo

Cahuita of Puerto Viejo

Cahuita of Puerto Viejo

Caribisch strand Cahuita of Puerto Viejo

Bij deze Caribische bouwsteen kun je voor je verblijf aan de oostkust van Costa Rica kiezen uit de stranden van Cahuita of Puerto Viejo. Beide prachtige plekken om te relaxen aan het begin of einde van je rondreis!

Cahuita is een ‘laid back’ dorpje in een prachtige ‘bounty’ baai, sikkelvormig met een achterliggende strook bos. Het dorpje bestaat uit één hoofdstraat met wat restaurantjes en hotelletjes en barretjes met een relaxed Caribisch sfeertje. In de zee voor de kust ligt een koraalrif waar je prachtig kunt snorkelen.

Puerto Viejo de Talamanca ligt iets zuidelijker aan de kust en is wat groter, met meer uitgaansmogelijkheden en lange stranden. Hier vind je veel surfers die op de hoge golven afkomen, die breken op het rif voor de kust. De stranden zijn heel mooi en schoon, maar ook ruig en wild, dus kijk uit waar je gaat zwemmen want de stroming is soms heel sterk!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst Caribische kust & verblijf in Cahuita of Puerto Viejo

De meeste reizigers boeken deze Caribische bouwsteen na hun verblijf in het Tortuguero National Park. Je wordt dan afgezet in Guapiles, waar de huurauto al op je staat te wachten. Hierna is het nog een uurtje of 3 rijden, vanaf San Jose is het 5 uur rijden. Het is ook mogelijk dezelfde routes per interbus te maken, je wordt dan afgezet bij je hotel in Cahuita of Puerto Viejo.

Dag 2

Vrije dag aan de Caribische kust

In de omgeving kun je prachtige wandelingen maken onder begeleiding van een gids door het Cahuita Nationale Park. Onderweg zie je heel veel vogels en ook hagedissen, vlinders, brulapen en de zeldzame drietenige luiaard. Je sluit de wandeling door jungle af met een snorkeltrip vanaf het strand bij het rif voor de kust van het park. Net iets verder, bij Manzanillo, komen de reuzenschildpadden aan het strand (juli, aug & sept).

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Zowel vanuit Cahuita als vanuit Puerto Viejo kun je prima naar Bocas del Toro, de eilandengroep net over de grens bij Panama, waar het snorkelen geweldig is.

Inclusief

  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Caribisch strand Cahuita of Puerto Viejo

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks