Boca Tapada: Vogelparadijs in het regenwoud

Vogelparadijs

Vogelparadijs

Boca Tapada: Vogelparadijs in het regenwoud

Boca Tapada is een afgelegen, nog relatief onontdekt regenwoud in het noorden van Costa Rica, tussen Sarapiqui en La Fortuna, tegen de grens met Nicaragua. Dit gebied in het tropische natuurgebied is ideaal voor natuurliefhebbers en vooral voor vogelspotters: je vindt hier onder andere toekans en de bijzondere grote groene ara!

De lodges liggen vlakbij een lagune waar je kunt kanoën met een adembenemend uitzicht. Letterlijk vertaald betekent Boca Tapada bedekte mond, wat verwijst naar de mond van de San Carlos rivier waar het aan ligt, de natuurlijke grens tussen Costa Rica en Nicaragua.

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst Boca Tapada

Vandaag kom je aan in Boca Tapada. Afhankelijk van je aankomsttijd kan je nog activiteiten doen, een wandeling maken in de omgeving (rond de lodge liggen diverse wandelpaden) of misschien boek je voor vanavond wel een nachtwandeling!

 

Dag 2

Vogels spotten met gids

’s Morgens neem je deel aan een wandeling door de jungle die start vanuit je lodge. Verder plannen we niks deze dag, dus niets moet, maar er kan van alles! We raden je aan om dit unieke, indrukwekkende gebied te ontdekken met tijdens een nachtwandeling met gids. Vraag bij de receptie van de lodge wat er allemaal te doen is! 

 

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Vandaag eindigt deze bouwsteen na het ontbijt en kun je verder reizen door Costa Rica. Je zit vlakbij de grens dus je kunt eenvoudig richting het noorden gaan en Nicaragua bezoeken. Als je liever in Costa Rica blijft, zijn La Fortuna & Monte Verde goede volgende bestemmingen.

Inclusief

  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Wandeling met gids waarbij je vogels gaat spotten
  • Kano-gebruik

Locatie bouwsteen

Boca Tapada: Vogelparadijs in het regenwoud

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks