Tayrona National Park aan de Caribische kust

Tropische jungle, indrukwekkende bergketens en prachtige stranden

Tropische jungle, indrukwekkende bergketens en prachtige stranden

Tayrona National Park aan de Caribische kust

Het mooie Tayrona National Park aan de Caribische kust ligt op circa 30 minuten rijden vanaf Santa Marta. Het is een beschermd gebied met tropische jungle, indrukwekkende bergketens en prachtige stranden. Je vindt in het park een enorme variatie aan flora & fauna: grote rotsen, baaien, stranden, mangrovebossen, vele soorten vis, vogels en reptielen! Aan sommige stranden kun je (als het weer het toelaat) snorkelen en duiken.

Je overnacht naast het park, het is tot op heden niet mogelijk om in het park te overnachten; de hotels en restaurants zijn gesloten. Het is zeker mogelijk om het park te bezoeken, maar zorg dan dat je zelf genoeg eten en drinken bij je hebt voordat je het park in gaat. Om het park in te komen, heb je een toegangskaartje én een afgesloten verzekering nodig.


 

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst Tayrona

Vandaag kom je aan bij je hotel en afhankelijk van je aankomsttijd kun je nog naar het nationaal park.

De beste en snelste manier is om online een kaartje te kopen. Als je al weet wanneer je het park in wilt, koop dan z.s.m. jouw kaartje want er worden per dag slechts een aantal mensen toegelaten in het park. Vervolgens ga je op die dag naar het park toe. Hier sluit je bij de kassa een verzekering af (paar euro per persoon). Met deze verzekering én het online gekochte kaartje, mag je het park in.
Heb je geen kaartje online kunnen kopen dan kun je bij de kassa navragen of er nog plaatsen vrij zijn die dag.

Dag 2

Vrije dag

Vandaag heb je de hele dag om het park te verkennen. Je kunt lekker relaxen op de prachtige stranden van het park die tot de mooiste van Colombia horen, of een uitgebreide wandeling over het strand maken. Door het park loopt een mooie wandelroute welke je langs de verschillende stranden van het park leidt. Let op, bij sommige stranden is het verboden om te zwemmen door de sterke stroming en hoge golven. Dit staat uiteraard goed aangegeven. Aan het einde van de route kom je bij Cabo San Juan uit, een heerlijk relax-strand. 

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt eindigt deze bouwsteen. Als je nog niet in Koloniaal Cartagena bent geweest, kun je vanaf de ingang van het park de shuttle-bus nemen naar deze prachtige koloniale stad, lekker makkelijk.

Inclusief

  • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Tayrona National Park aan de Caribische kust

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks