Santa Marta aan de kust

De oudste stad van Zuid-Amerika

De oudste stad van Zuid-Amerika

Santa Marta aan de kust

Santa Marta is de oudste stad van Zuid-Amerika en tegenwoordig een belangrijke havenstad aan de Caribische kust. Voor veel reizigers is Santa Marta het beginpunt van hun reis langs de prachtige noordkust van Colombia. De stad wordt omringd door schitterende stranden en de adembenemende bergen van de Sierra Nevada. In het oude centrum van Santa Marta vind je mooie koloniale gebouwen, afgewisseld met moderne appartementen aan het strand.

Ook de locals komen hier graag tijdens een paar vrije dagen, je vindt hier volop restaurants en cafés! Vlakbij Santa Marta ligt het prachtige Tayrona National Park, dat je als dagexcursie vanuit Santa Marta kunt bezoeken.

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Santa Marta

Vandaag kom je aan in Santa Marta, waarschijnlijk op het vliegveld. Je verblijft in het koloniale centrum van Santa Marta!

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt is deze bouwsteen ten einde. Je vanuit Santa Marta de shuttle-bus nemen naar de prachtige koloniale stad Cartagena. Of kies voor een verblijf in Palomino aan de Caribische kust van Colombia. Ook de trekking naar Ciudad Perdida (de ‘verloren stad’) begin je vanuit Santa Marta.

Inclusief

  • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Santa Marta aan de kust

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks