Rumour in Rio Claro

Op avontuur in de jungle

Op avontuur in de jungle

Rumour in Rio Claro

Tijdens deze bouwsteen reis je per auto met chauffeur naar de jungle bij Rio Claro. Je weet niet wat je ziet! Een overvloed aan flora en fauna en een kakofonie aan geluiden. Ter plaatse is van alles te doen, maar vergeet ook niet om goed om je heen te kijken en de omgeving bij je binnen te laten komen.

Je slaapt in een lodge aan de rivier. De bouwsteen is op basis van vol pension, wat betekent dat je alleen je drankjes nog maar hoeft te betalen.

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Per auto van Medellín naar Rio Claro

Na het ontbijt word je opgehaald door onze chauffeur die je naar Rio Claro zal brengen. Het is een rit van 3-4 uur. Je kunt de chauffeur onderweg vragen of hij wil stoppen zodat je ergens kunt lunchen of je zorgt dat je vast wat te eten en drinken hebt ingeslagen en eet dit onderweg. Geniet vooral van de prachtige flora en fauna onderweg. Dit is een voorbode van wat je te wachten staat.
Vanaf de poort van het park is het nog 5 minuten rijden naar de receptie van de Refugio (lodge). Misschien heb je je raam van de auto al open gehad en de geluiden gehoord, anders hoor je deze wel bij het uitstappen van de auto. De dieren zingen je massaal tegemoet. In de avond kun je aanschuiven voor het diner. 

Dag 2

Vrije dag

Na, hopelijk, een heerlijke nachtrust kun je ontbijten en daarna op pad! Ongetwijfeld heb je al een planning gemaakt met wat je allemaal wil gaan doen; hiken, raften, wandelen/zwemmen door de grotten, plonsen in het water of vogels spotten vanaf je terras. Alle excursies zijn ter plaatse te boeken. Er wordt voor de lunch gezorgd, dus stem je activiteit daarop af. ’s Avonds staat er weer een heerlijk diner op je te wachten.

Dag 3

Per auto naar vliegveld Medellín

In overleg met de chauffeur, kan je na het ontbijt nog een kleine activiteit ondernemen of je wordt meteen naar Medellín gebracht. In deze bouwsteen word je afgezet bij het vliegveld van Medellin, om je reis af te sluiten met een verblijf aan de kust. Lees hier meer over de mogelijke strandbestemmingenMocht je nog in Medellin willen verblijven, laat het ons weten en wij passen het voor je aan!

Inclusief

  • Twee hotelovernachtingen op basis van volpension
  • Vervoer per privé auto met chauffeur van/naar Medellin

Locatie bouwsteen

Rumour in Rio Claro

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks