Relaxen in Palomino

Zon, zee en strand

Zon, zee en strand

Relaxen in Palomino

Op een kleine twee uur rijden ten oosten van Santa Marta, aan de Caribische kust ligt het kleine en rustige dorp Palomino. Je vindt hier uitgestrekte stranden, traditionele vissersbootjes en aan de andere kant een prachtig uitzicht op de bergtoppen van de Sierra Nevada de Santa Marta. Vanuit het dorp kun je een dag naar het nabij gelegen Tayrona National Park en verder kun je heerlijk genieten van zon, zee en strand!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Palomino

Vandaag kom je aan, waarschijnlijk op het vliegveld van Santa Marta of vanuit de koloniale stad Cartagena. Palomino is een klein maar gezellig dorpje. Je accommodatie heeft een heerlijk zwembad om even lekker te relaxen, maar ook het strand is een bezoek meer dan waard!

Dag 2

Vrije dag

Vandaag kun je lekker relaxen op het strand of bij het zwembad van je gezellige hotel. Een strandwandeling naar de riviermond is leuk om te doen! Het is ook mogelijk een dagexcursie te maken naar de tropische jungle in het Tayrona National Park. Onder begeleiding van een gids maak je dan een wandeling door de jungle en bezoek je de mooiste stranden van Colombia.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt is deze bouwsteen ten einde. Als je nog niet in Koloniaal Cartagena bent geweest, kun je vanuit Palomino de shuttle-bus nemen naar deze prachtige koloniale stad. Ook kun je kiezen voor een verblijf in gezellig Santa Marta.

Inclusief

  • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Relaxen in Palomino

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks