Medellín: naar Guatape & El Peñol

Indrukwekkende rots & beschilderde traditionele huizen

Indrukwekkende rots & beschilderde traditionele huizen

Medellín: naar Guatape & El Peñol

Vanuit: Medellin
Duur: hele dag

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Naar Guatape & El Peñol

Tijdens je verblijf in Medellín kun je een dagexcursie maken in de prachtige omgeving! Je wordt ’s morgens opgehaald en kunt dan eerst de hoge berg El Peñol ontdekken. Deze enorme granieten rots staat aan de rand van een fascinerend meer met tientallen kleine eilandjes erin. Grote kans dat je deze fantastische locatie hebt gezien in Wie is de Mol, begin 2019! Als je wilt, kun je de indrukwekkende rots El Peñol beklimmen; er zijn dan wel meer dan 700 treden die je moet trotseren, maar eenmaal bovenop kan je genieten van een prachtig uitzicht over de wijde omgeving en het diepgroene meer vol met kleine eilandjes! Als je geen zin hebt in de klim, kun je er voor kiezen om een boottocht naar de dam te maken (optioneel).

Na de klim, of de boottocht, word je naar het sfeervolle plaatsje Guatapé gebracht. Hier heb je de tijd om rond te wandelen door het centrum dat bekend staat om de felgekleurde traditionele huizen. Je kijkt je ogen uit naar de prachtige beschilderingen op de huizen; variërend van stripfiguren tot muziekinstrumenten, landschappen en dieren.

Inclusief

  • Privé-transfers
  • Engelstalige gids

Locatie bouwsteen

Medellín: naar Guatape & El Peñol

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks